2011. november 26., szombat

Diabetes gyógyítása 8 természetes növénnyel | jomtom.hu

Diabetes gyógyítása 8 természetes növénnyel | jomtom.hu: - Google Eszköztárral küldve

8 természetes orvosság a diabetes gyógyítására.

Kirt Tyson, aki korábban cukorbeteg volt, egy interjúban elmondta, hogy gyümölcs nélkül, teljes mértékben a nyers ételektől gyógyult meg. Csak zöldségeket, magvakat és diókat fogyasztott. Ezzel 30 nap alatt kigyógyította magát a diabetesből.
Az elgyengítő betegség nyers ételek fogyasztásával és életmód váltással kezelhető. Jobb minőségű táplálkozásra vált, és használhatja a 8 természetes gyógynövényt és orvosságot a diabetes túléléséhez.

Nagyon sok orvosság kapható ma és néhány hatásosabb a többinél. Ugyanúgy, mint a nyers kosztnál, minden a szervezetétől és a genetikától függ. Semmilyen kúra nem 100%-ban hatásos, és nem mindenkinél. A nyers étel csak a kezdet. Élete további részében folytassa az egészséges étkezést, és ez is biztosítja a betegség visszatérése nélküli szabadságot.

A nyers ételeken kívül a cukrot is ki kell űznie életéből. Ha teheti, igyon nyers tejet vagy ezek alternatíváját. A "The Devil in the Milk" (ördög a tejben) könyvben Dr. Kevin Woodford elmagyarázza, az elfogyasztott tej fajtája közvetlenül befolyásolja nagyon sok betegség bekövetkeztét, beleértve a cukorbetegséget és a rák különböző fajtáit.
A tejnek számtalan kiváló helyettesítője van, a mandula tejtől a zabtejig. Extra egészségesek és könnyű elkészíteni.

A ma elérhető 8 fajta természetes orvosság:



1. Füge levelek

A füge levelek a legjobban ismertek a cukorbetegség kezelésében, bár nagyon sok egyéb használati lehetőségük is van. Számtalan otthoni orvosságot készíthet, a cukorbetegségtől a bronchitis kezeléséig, a nemi szerveken képződő szemölcsökhöz, a máj cirrhosishoz, a magas vérnyomáshoz, bőrproblémákhoz és fekélyekhez. A füge leveleket sajnos kevésbé használják, mint amennyire kellene. Hatóanyaga a nedv, vagyis a tej. A füge tinktúrát vagy borogatást a friss levelekből azonnal és naponta kell használni.

A füge levelei antidiabetikus tulajdonsággal rendelkeznek. A kivonat fogyasztásakor kevesebb inzulinra van szüksége. Reggelivel egye, felkelés után azonnal.
Kiegészítő orvosságként frissen szűrt vízzel forrázza le a leveleket, és igya teaként.

2. Feketekömény

A feketekömény, melyet Nigella Sativa néven ismerünk, minden betegségre gyógyító hatással van, kivéve a halált. Azt tartják róla, hogy csodálatos hatással bír. Szinte mindenre használták az aknétól a hasnyálmirigyrákig, és lelkesedéssel beszéltek az orvosok az eredményekről. Olvasson a 2000 éve használt orvosságról.

Fogyasszon 7 napon keresztül napi 6 teáskanállal, a nap 3 különböző időpontjában.
Ezután 4 napig, 2 teáskanállal reggel és 2 teáskanállal este. Folytassa 2 napig napi 2 teáskanállal. Igyon sok vízet reggel, és dörzsölje be a teljes testét 10 napon keresztül.
Ehhez keverje össze az olajat gyümölcslével. Ismételje meg a kezelést, ha elsőre semmilyen javulást nem tapasztal.

A másik orvosság fél csésze felmelegített feketekömény mag, és fél csésze vizitorma mag (mustármaggal helyettesíthető) és negyed csésze örölt gránátalmahéj keveréke. Ezeket dobja mixerbe és addig keverje, amíg finom port kap. Adjon hozzá 1/8 csésze fumart (fumitory). Minden nap egyen egy teáskanálnyit az őrölt porból, és egy teáskanálnyi olajat evés előtt, legalább egy hónapon keresztül.

3. Görögszéna

Egyen 5-30 grammot minden egyes étkezéshez vagy legfeljebb 90 grammot naponta egyszer. Semmiképpen ne lépje túl a 100 grammot, mert gyomorfájdalmat és hányigert okoz. A görögszénát más gyógyszerekkel egyidejűleg nem lehet bevenni. Várjon legalább 1, de inkább 2 órát, fogyasztása előtt. Altalános mellékhatása a hasmenés és gázképződés.

Figyelmeztetés: ha ezeket a mellékhatásokat tapasztalja, azonnal hagyja abba a görögszéna fogyasztását: nehézkes légzés, a mellkasban szorító érzés, kiütés, viszkető bőr. Terhesség esetén a kérjen tanácsot orvosától a használattal kapcsolatban.

4. Fahéj

Nagyon régóta beszámoltak a fahéj jó hatásáról a cukorbetegség kezelésben. 2003-ban Khan és csoportja 60 embert vizsgált egy csoportban, melynek fele placebot kapott. A végeredmény nagyon meggyőzőnek bizonyult. A nem placebot kapó csoportban a megnövekedett glukóz szinte 18%-kal alacsonyabbá vált, az LDL koleszterin és a triglycerid szintje is csökkenést mutatott. Mindenkit felizgatott és a fahéj neve elterjedt.

A Cancer Tutor.com szerint legalább fél teáskanálnyi szükséges naponta, mely kritikus a sejtmembránok "puhításábanz". A fahéj utánozza az inzulint, így csökkenti az azonnali inzulin szükségességét.

5. Szőlőmag kivonat

A szőlőmag kivonata bizonyította, hogy javitja a betegséggel összefüggő állapotot. Nagyon jó eredményeket tapasztaltak 2006-ban Japánban, 2009-ben Romániában és Nagy-Britanniában is. A szőlőmag sikeresen megvédi a májsejteket és védelmi mechanizmust épít fel a magas vércukorszintet okozó reaktív oxigénnel szemben.

A szőlőmag 50-100 mg-os kapszulákban kapható. A javasolt mennyisége 20 testsúly kilogrammonként 50mg, de naponta 300mg-nál többet nem javasolt bevenni. A teljes szőlőmag a legjobb alternatíva, melyet nem kell őrölni és vegetáriánus kapszulába helyezhető. Naponta 3 ilyen kapszula elég. Mindegy mikor veszi be.

6. Oliva olaj

A Jaen Egyetem Egészségtudományi Karán vizsgálták az oliva olaj fogyasztása és a cukorbetegség megelőzése közötti kapcsolatot. Azt tapasztalták, hogy az olajban gazdag étkezés megakadályozza a diabetes kialakulását. Az oliva olaj használatával csökkentheti a vérszintjében levő LDL és triglycerid szinteket.

A koleszterinszint csökkentésével megelőzhetők a vérkeringés, érelmeszesedés és diabetes betegségek. A cukorbetegség megelőzése a testsúly szabályozásával és a megfelelő étkezéssel kezdődik. A mediterrán étkezést igen előnyösnek találták az oliva olaj használata miatt, mivel más telített zsírokkal ellentétben,ez monotelített.

Lefekvés előtt igyon negyed csésze oliva olajat. Ha jobban szereti a lecithint, keverjen össze egy evőkanál lecitint egy evőkanál olajjal. Ne feledje, egy csésze olaj 2000 kalóriát tartalmaz. Csak azért, mert egészséges, nem lehet figyelmen kívül hagyni a kalória bevitelét.

Az oliva olaj 60 betegséget gyógyit.

7. Keserű dinnye

A kutatások azt bizonyították, hogy a keserű dinnye nagyon eredményes a cukorbetegség kezelésében. Inzulinhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, amely segíti a vér és vizelet alacsonyabb szinten tartását. Gyakori fogyasztása javasolt.

A dinnye húsából gyümölcscentrifugával lehet ivólevet készíteni és reggel éhgyomorra legelsőnek ezt kell inni. A magja szintén őrölhető és ehető. Teát is készíthet belőle.

8. C vitamin és a cukorbetegség

A kutatások alapján 100-600 mg C vitamin napi fogyasztásával normalizálhatja a cukorszintjét egy hónapon belül. A cukorbetegségnél a szervezetben levő sok cukor, szorbitol, gyakran számos komplikációt, így szem- és idegkárosodást okoz.

Otthon készíthető orvosságok

Megjegyezzük, hogy nincs esettanulmány ezekről az otthon elkészíthető orvosságokról. Emberek próbálták ki a saját személyes sikerük érdekében.

1. Avokádó

Egy avokádó magot grillezzen meg. A magot szeletelje fel több darabra. Adja hozzá egy edény vízhez és tegye fel forrni. Várja meg, amíg a víz barnává válik. Szűrje le a keveréket és hidegen igya. 2 héten belül tapasztalni fogja az eredményt.

2. Alma

Daraboljon fel egy almát. Helyezze tepsibe 4 csésze vízzel. Forralja fel és főzze, amig a víz fele elpárolog. Igya a folyadékot reggel és késő este. Két hónapon belül tapasztalni fogja az eredményt.

A cukorbetegségnek nem kell életminőséget rontó állapotnak lennie. Lehetséges és valószínű, hogy a természetes orvosságok lehetővé teszik a betegnek a normális és egészséges életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése