2011. október 5., szerda

A rák nem betegség | jomtom.hu

A rák nem betegség | jomtom.hu

A rák nem betegség


Nem a rák okozza az ember betegségét; a személy betegsége az, amely a rákot okozza.

Kemény tények olvasását kezdi, melyek valószínüleg megváltoztatják eddigi gondolkodásának alapjait a testről, egészségről és gyógyításról. A címben szereplő, "A rák nem betegség" sokakat elbizonytalaníthat, provokatív is lehet, mégis bátorító mindenki számára.

Ez az olvasmány meglepetésként szolgál azoknak, akik eléggé nyitottak arra, hogy elképzeljék a rákról és más legyöngítő betegségekről, azok nem valódi betegségek, hanem a test reménytelen és végső kísérlete az életben maradáshoz, ameddig a körülmények azt lehetővé teszik.

Természetesen meglepő, hogy az a személy akinél a fő érintettség a rák (amely a valódi betegséget alkotja) nagy valószínüséggel meghal akkor is, ha a rákos sejtek valójában nem jelennek meg.



A rák csak azt követően jelenik meg, ha a szervezet összes védekező és gyógyító mechanizmusa csődőt mondott. Extrém esetekben - nagymennyiségű rákkeltő anyag evése, beszívása esetén a szervezet védekező képessége néhány hét, hónap alatt kimerül, és lehetővé teszi a rákos tumor nagyon gyors növekedését. Habár ez általában több év vagy évtized alatt alakul ki.

Sajnos alapvető félreértés és ismerethiány van arról, hogy mi áll a tumor növekedésének hátterében, amely rosszindulatúból gonosz szörnnyé alakul át, és nincs más célja, mint megtorlásul megölni minket és testünket bemocskolni. Mindazonáltal a rák a mi oldalunkon van, nem ellenünk. Amíg nem változtatjuk meg a felfogásunkat arról, hogy valójában mi a rák, addig ellenáll a kezelésnek, még a legfejlettebb módszernek is. Ha Ön rákos, és a rák valóban a test komplex túlélési válaszainak része, és nem egy betegség, amire utalok, választ kell találnia a következő kérdésekre:




  • Milyen okok játszanak szerepet a testben kialakuló ráknál?
  • Ha felfedezte az okot, képes megváltoztatni?
  • Mi határozza meg a rák tipusát és bonyolultságát?
  • Ha a rák egy túlélési mechanizmus, mit lehet tenni, hogy a szervezetünk védekezve legyőzze a drasztikus támadást?
  • Mivel a test eredeti általános tervezése mindig az élet fenntartására törekszik és bármilyen csapás elleni védekezésre, miért tenné lehetővé a test az önmegsemmítést?
  • Miért tűnik el szinte minden ráktipus magától, mindenfajta orvosi beavatkozás nélkül?
  • A sugárkezelés, kemoterápia és sebészet valójában gyógyítja a rákot, vagy a túlélők más okok miatt gyógyultak meg, a radikális, mellékhatásoktól teli kezelések ellenére?
  • Mi a szerepe a félelemnek, frusztrációnak, alacsony önértékelésnek és elfojtott haragnak a rák megjelenésében és kimenetelében?
  • Mi a spirituális hit a rák mögött?

  • A rák alapjairól megnyugtató és gyakorlati választ kell találni a kérdésekre. Ha belső késztetést érez, az életet megváltoztató esemény legyőzésére, valószínüleg meggyógyul. A rák lehet az Ön legnagyobb lehetősége, hogy élete teljes egyensúlyát visszaállítsa, de komoly trauma és szenvedés okozójává is válhat. Bármelyik is történik, Ön mindig és teljesen irányítani tudja a testét.

    "Nem a rák betegíti meg a személyt, a személy betegsége okozza a rákot."A rák sikeres kezelése megköveteli, hogy a beteg ismét teljesen egésszé váljon teste minden szintjén, gondolataiban és szellemében is. Ha a rák oka pontosan beazonosítható, egyértelműen meghatározható mit szükséges tenni a teljes gyógyulás érdekében.

    Minden egyes évben a "sikeresen" kezelt és gyógyított emberek százezrei fertőzések, szívproblémák, máj- és vesekárosodás és más betegségek következtében meghalnak, mert a rákkezelés a belső szervek és a test nagymértékű gyulladását és sérülését okozza.
    Természetes, hogy ezeket nem tekintik a rák okának. Ezzel a statisztikai szépítéssel úgy tűnik, hogy nagyon jól haladunk a rák elleni háborúval. Más kérdés, hogy sokkal több ember magától a rákkezeléstől, és nem a ráktól hal meg. A tényleges kezelés csak úgy oldható meg, ha eltávolítjuk vagy leállítjuk a rákos sejtek gyors növekedésének okát.

    A szó hatalma


    A rák a második vezető halál ok az USÁ-ban. 2008-ban 1,2 millió esetet diagnosztizáltak. Több, mit 552 ezer amerikai meg fog halni A férfiak között a várható 3 legtöbb: a prosztatarák (180.400 eset), tüdőrák (89.500 eset), és vastagbélrák (63.600). A nők között a vezető okok a mellrák (182.800 eset), tüdőrák (74.600), és vastagbélrák (66.600 eset).

    A rák nem csak egy szó, hanem egy állítás, az abnormális vagy szokatlan sejtműködésre utal. Egészen más értelmezésben a rák egy csillagjegy. Ha valaki azt mondja, hogy Ön egy "rák" valószinűleg nem fogja el a halálfélelem. Kicsit sem valószínü, mert a saját értelmezésében a rák jegy nem azonos a rákkal, a betegséggel. De ha az orvosa behívja Önt az irodájába és azt mondja, hogy Ön rákos, valószinűleg lebénul, megfélemül, reményét veszti.

    A rák szónak potenciális zavaró és elővigyázatossági értelme van. Az egyik képessége képes halálra itélni. Ha rákos beteg, úgy tűnik, hogy rák diagnózist állapítottak meg, bár ennek oka már sok évvel a betegség megjelenése előtt is jelen volt. Rövid pillanatok alatt a "rák" szó bárkinek a teljes életét felfordíthatja.

    A kevés ismeret - melyet figyelmen kívül hagyásnak nevezünk - valójában nagyon veszélyes dolog. Majdnem mindenki, legalábbis az iparilag fejlett világban tudja, hogy a piszkos vízből vagy fertőzőtt tóból ivás hasmenést okoz, de mégis nagyon kevesen tudják, hogy a haragtartás, a düh és félelem, a gyorséttermek termékei, a kémiai adalékok és mesterséges édesítők semmivel sem kevésbé veszélyesek, mint a fertőzőtt víz ivása. Csak egy kicsivel több időt igényel az ember megöléséhez, mint a parányi amőba.

    Hibás döntés


    Mindannyian tudjuk, hogy ha a ház alapja erős, akkor könnyedén ellenáll a külső hatásoknak, a heves viharoknak. Ahogy látni fogjuk, a rák inkább egy jelzés arról, hogy valami hiányzik a testünk és életünk egészéből. A rák azt mutatja, hogy az élet teljessége (fizikai, mentális és spirituális) ingatag alapokon áll, és meglehetősen törékeny. Másként a leggyengébb.Bolond az a kertész, aki a leveleket locsolja, mert jól tudja, hogy a valós probléma nem ott van ott, ahol megjelenik, vagyis nem tüneti szinten. A növény gyökereinek locsolásával természetesen megtalálja a műveltető szintet, és ennek eredményeként a növény gyorsan és automatikusan regenerálja magát.

    Bár a természetből vett példa egyszerű analógia, az emberi test nagyon összetett betegség feldolgozó folyamatának megértéséhez ad magyarázatot. Nagyon pontosan leírja a Földön létező minden életforma egyik legalapvetőbb és legerősebb irányító elvét.

    Hevesen dacolok a kifejezéssel, hogy a rák egy gyilkos betegség. Az alábbiakban bemutatom, hogy a rák egyáltalán nem betegség.
    Nagyon sok ember, aki a "rákja gyógyíthatatlan" kifejezést hallotta, valójában ellenállt az előrejelzésnek és teljesen meggyógyult.

    Válaszok keresése


    Nincs olyan rák, amelyet valaki nem tudott sikeresen túlélni, függetlenül attól, hogy milyen előrehaladott. Ha csak egy ember volt sikeres a rákból történő gyógyulásban, valamilyen mechanizmusnak kell lenni ugyanúgy, mint ami a rákot létrehozza. A földgolyón élő minden egyes ember képes mindkettőre. Ha rákot állapítanak meg Önnel, a diagnózist nem képes megváltoztatni, de bizonyos, hogy van ereje a leépítő következmények megváltoztatására. A mód, ahogyan a rákot látja, és a lépések, melyeket a diagnózist követően tesz, ezek lesznek a leghatározóbbak a jövőbeni egészségére vagy annak hiányára.

    A rákra a professzionális gyógyítók úgy hivatkoznak, mint gyilkos betegségre. Ez tragikus következményekkel jár a mai rákbetegek és családjaik számára. A rák a borzalmas szenvedés, fájdalmak és halál szinonimájává vált. És ez igaz annak ellenére, hogy a rák az esetek 90-95 százalékában magától jelenik meg és tűnik el. Nem telik el nap anélkül, hogy a test ne hozná létre a rákos sejtek millóit.. Néhány emberben különösen az időszakos stressz folyamán sokkal több rákos sejt keletkezik, mint normális esetben. Ezek eltűnnek, ha a személy ismét jobban érzi magát. A DNA rákelllenes szerének kiválasztása, az Interleukin II, lecsökken a fizikai és mentális állapot romlása esetén és újra növekszik ha pihent és örömteli az ember állapota. Így a a legtöbb rákfajta bármilyen orvosi beavatkozás vagy valós veszély nélkül eltűnik.

    E pillanatban is emberek milliói járkálnak úgy, hogy testükben rákos sejtek vannak, és fogalmuk sincs erről. Ugyanígy millió ember e pillanatban is saját rákos állapotát gyógyítja anélkül, hogy tudna róla. Általánosságban rengeteg spontán rákos sejt keletkezik, mint amelyet diagnosztizálnak és rákként kezelnek.

    A valóság az, hogy relatívan kevés rák válik halálossá. A diagnosztizálása után egyetlen ráktipus esetén sincs esély arra, hogy magától eltünjön. Igen gyorsan célba veszik halálos fegyverek arzenáljával, így kemoterápiás gyógyszerekkel, sugárzással és sebészeti késsel. A rákos beteg problémája a diagnózissal történt megfélemlítés. Emiatt hagyják testüket vágni, égetni, mérgezni olyan műveletekkel, melyek többé vagy kevésbe a végső naphoz vezetnek. "Legnagyobb sajnálatunkra arról kell tájékoztatnunk, hogy semmi mást nem tehetünk Önért."

    A legnyomósabb kérdés, hogy mennyire előrehaladott vagy veszélyes a rák, de nem kell meghalnunk. Miért jut néhány ember úgy túl a rákon, mintha az csak influenza lett volna? Csak szerencsések vagy létezik mechanizmus, amelyik a gyógyulás érdekében működik? Más szavakkal, melyik az az elem, amely megakadályozza a testet a természetes módon történő gyógyulástól, és azok a rejtett elemek, amelyek a rákot ilyen veszélyessé teszik. Ha ez egyáltalán veszélyes?

    Bár nincs tudományos magyarázat arra, hogy a rák betegség (a túlélő mechanizmussal szemben) a legtöbb ember ragaszkodik ahhoz, hogy betegség, mivel ezt mondták neki, hogy elhigyje. A hiedelmük csak egy hallott információ, amely más emberek véleményén alapul. Ezek az emberek is más emberektől hallották. A rákról, mint betegségről végigkövethető az igazság néhány doktoron keresztül, akik a megfigyelések alapján leírták szubjektív érzésüket és vélelmüket néhány orvosi cikkben. Más doktorok véleménye hosszú idő óta megegyezik arról a jól megalapozott tényről, hogy a rák rosszindulatú betegség, amely valahogy életben tartja az embert, hogy aztán megölje. Az igazság meglehetősen különböző lehet.

    A rákos sejtek kívánsága


    A rákos sejtek nem részei a gonosz betegség kifejlődésének. Amikor a rákos sejtek szétterjednek a testben, céljuk nem a test életfunkcióinak tönkretétele, az egészséges sejtek megfertőzése és a gazda (a test) elpusztítása. Az önpusztítás egyetlen sejtnek sem célja, hacsak, az nem öreg, elhasználódott és kész a cserére. A rákos sejtek, mint minden más sejt, tudják, hogy ha a test meghal, ők is elpusztulnak. Csak azért, mert néhány ember feltételezi, hogy a rákos sejtek azért vannak, hogy elpusztítsák a testet, ez nem azt jelenti, hogy ez a céljuk, és képesek erre. A rákos tumor soha nem okozza a test tönkretételét, és nem vezet a test elhalásához. Semmi olyan nincs a rákos sejtben, ami távolról képes bármit elpusztítani.

    A test sejtjeitől az életfontosságú táplálékok csökkentése és megvonása a rákos tumor nem elsődleges a következménye, hanem egyenesen a legfőbb okozója. Meghatározás szerint a rákos sejt normális, egyészséges sejt, amely genetikai mutáción megy keresztül egészen addig, amig képes oxigén nélküli környezetben élni. Más szavakkal, ha a sejtek csoportjától megvonja az életfontosságú oxigént (az energia elsődleges forrását), néhány elpusztul, a többi megváltoztatja a generikai kódját és legtalálóbb módon mutálódik: a sejtek képesek lesznek oxigén nélkül is élni, a működésükhöz szükséges energiát a sejtek metabolikus elhasznált részéből veszik.

    Egyszerűbb a rákos sejtek jelenségét megérteni, ha összehasonlítjuk őket az általános mikroorganizmusok tulajdonságaival. A baktériumok két fő csoportba tartoznak, aerobic és anaerobic, azaz szükségük van-e oxigénre vagy tudnak élni nélküle. Ezt fontos megérteni, mivel több baktérium van a testünkben, mint sejt. Az aerobic baktériumok oxigéndús környezetben növekednek. Felelősek az élelem emésztéséért, fontos tápanyagok termeléséért, mint a B-vitaminok. Anaerobic baktériumok léteznek és fejlődnek olyan helyeken, ahol nincs a környezetben oxigén. Lebontják az elhasznált, illetve toxikus anyagokat, és az elhalt, elhasznált sejteket.

    A test úgy tekinti a rákot, mint fontos védelmi mechanizmust, új vérereket növeszt a szükséges glukóz biztosítsa érdekében, hogy túlélje a rákos sejtek terjedését. Tudja, hogy a rákos sejtek nem okozzák, hanem megelőzik a halált, legalábbis egy időre, amíg a szervek kimerülése nem vezet a teljes szervezet elhalásához. Ha a rákot okozó mechanizmust (okozó tényezők) megfelelően kezeljük, a halálos kimenetel elkerülhető.

    Az általános hiedelem szerint immunrendszerünk megvéd a rák ellen. Ez csak részben igaz. Az immunrendszer készen áll a rákos sejtek millióinak elpusztítására, melyet az egészséges szervezet a napi 30 milliárd sejt cseréje során végez. Ugyanakkor a immunrendszer nem avatkozik be a mérgek, az emésztés és érzelmi stressz által létrejött rákos sejtek elpusztítása érdekében.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése