2013. március 6., szerda

Visszérgyulladás | jomtom.hu

Visszérgyulladás | jomtom.hu

Visszérgyulladás


Van egy jóval egyszerűbb betegség, amely leírja mindhárom állapotot: vérplakk. Tudósok más néven nevezik. Talán ezeknél is speciálisabb neveket fognak kitalálni, azonban ettől még soha nem tudjuk meg a tünetek valós okát.

Visszér


A visszér a vér sűrűsödésének jele és lehetséges vérplakkokat jelez.
Potenciálisan veszélyes.
Elzárhatja a szív felé menő vér útját. Ilyenkor szívtrombozisnak nevezzük.
Ha az agy felé menő vér útját zárja el, stroke, és ha a lábszárban jelenik meg, visszér.

Van egy jóval egyszerűbb betegség, amely leírja mindhárom állapotot: vérplakk. Tudósok más néven nevezik. Lehet, hogy ezeknél is speciálisabb neveket fognak kitalálni, azonban ettől még soha nem tudjuk meg a tünetek valós okát.



Kételkedőknek ajánlott a vérvizsgálat, és az eredményből a vérlemezek összetapadásának megtekintése. E-vitamin és vérhigítók, például aszprin is segíthetnek, azonban a vérrögök keletkezését baktériumok, túlzott mennyiségű protein, metabolikus elsavasodás, nehézfémek és nem utolsósorban a magas kálciumszint okozza.

A magas kálciumszint miatt felgyorsult vérrög képződés keringési rendellenességekhez vezet. Csökkenti az oxigén szintjét és az immunrendszer védekezőképességét.

Nagyon fontos a vérkeringés állapotának ellenőrzése. Legalább annyira, mint az oxigéné. Ha a vérkeringés folyamatosan akadályozott, a szív működése is korlátozott.

A magnézium segíti a szívizmok elernyedését, könnyebben kering a vér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése