2013. március 13., szerda

Borsul de sfecla si bolile de ficat

Sfaturi de sanatate din Israel
Borsul de sfecla si bolile de ficat
         Pentru toate problemele de ficat si fiere se recomanda o bautura care are darul de a curati si fortifica organele interne. Este borsul de sfecla natural si simplu: 1 kg sfecla, o legatura de patrunjel, o legatura de marar, o legatura de leustean, o capatana de usturoi, o lingurita de drojdie sau o mana de malai.
         Toate se pun la borcan, se toarna deasupra apa si se lasa la macerat (nu la soare). Cand lichidul e gata acrit, se strecoara si se reumple cu 22522q1620w apa borcanul. Borsul care rezulta a doua oara este mai slab, dar inca bun. Din prima strecurare, se beau cate doua pahare pe zi, din a doua - cate patru pahare pe zi.
         Acest bors, combinat in paralel cu ceai de galbenele (tot de doua ori pe zi) si cu seminte de Silibum Marie - un scai foarte raspandit -, mi-a vindecat fata de hepatita C in sase saptamani.
         Borsul se poate bea in tot cursul anului, fiind foarte bun si ca preventiv al bolilor de ficat si de fiere, si ca depurativ general al organismului. Este si fortifiant, fiind cunoscut efectul de regenerator al sangelui pe care il are sfecla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése