2012. március 20., kedd

Ráncok ellen - szelíden | jomtom.hu

Ráncok ellen - szelíden | jomtom.hu

Ráncok ellen - szelídenA hidegen préselt, szűz (VCO) kókuszolaj és a ricinusolaj együtt gazdaságos módja (lehet) hölgyek és urak részére is a probléma megoldásának.
Az oldal tartalma jelentősen különbözik a kozmetikai ipar hivatalos álláspontjától.

Figyelmeztetés és felelősség kizárása
A leírás nem minősül orvosi tanácsnak, nem biztos, hogy helyettesíti megszokott testápolója hatását. Az alternatív szakirodalom csupán egy mellékhatást jelzett, a szempillák erősebbé és sűrűbbé váltak. Javasoljuk, hogy csak felelősségére használja!

Figyelmeztetés
A leírásban levő kókuszolaj nem azonos a főzésre alkalmas RBD tipussal.
Javasoljuk olvassa el candida oldalunkat, ahol az organikus, hidegen préselt kókuszolajról részletesebben olvashat.

Veszítse el ráncait - szelíden


A szem alatti táskás bőr a vese vagy máj problémáit mutatja, és azokkal összefügghet. Candida esetén a máj és epe tisztítása után a megszűnő táskásodás helyen ráncok jelen(het)nek meg, mely meglehetősen kellemetlen tünet.

Ha szerveinkből sikerült a lerakódott zsírokat és egyéb mérgeket kiűzni, marad a kérdés, lehetséges-e megereszkedett bőrt feszessé tenni és életre kelteni?

A ráncok megszüntetése egyszerű is lehet.

Egyik keze középső ujját nyomja a hidegen préselt (VCO) ricinus olajat tartalmazó üveg nyilásához. Másik keze középső ujjbegyével érintse meg a szűz (VCO) kókuszolaj felületét.

Középső újjai összedörzsölésével keverje össze az olajokat.

A keverék 50-50% hidegen préselt kókuszolaj és hidegen préselt ricinusolaj.
A szűz kókuszolajat 28ºC feletti hőmérsékleten folyékonnyá válik, ezért pici tégelyben is elkészítheti a szert a fentiek alapján.

Mindkét összetevőből 1-1 evőkanálnyit tettünk tégelybe és fa spatulával / üvegbottal kevertük össze. Fürdőszobában, radiátor mellett a kókuszolaj folyékony marad.

Alkalmazza vékonyan, minkét szemgödre mentén, szemhéjain és szemöldökein is.

Bármikor használhatja, legjobb este, lefekvés előtt, heti 3-4 alkalommal.
Heti 2-3 napon hagyja a szem körüli bőrt oxigénhez jutni, hogy gyógyuljon, és újra éledjen.

Zuhanyozást, fürdést követően tisztítsa meg alaposan a szemgödrét.
Óvatosan, szemét becsukva használhat naponta 1 vagy 2 alkalommal 3%-os étkezési (stabilizálatlan) hidrogénperoxidot szemgödre és szemhéja mentén.
Újjával finoman kenje be a felületeket. Vigyázzon, szemébe ne kerüljön!
A hidrogénperoxid segíti a baktériumok elpusztulását és az oxigén felvételét.
(Az 1 eurós és más tömegcikk boltokban, illetve fodrászkellék boltokban esetleg kapható peroxid közvetlenül alkalmatlan a célra. Gyógyszertárakban kapható 3%-os stabilizált, külsőleg alkalmazható.

Tapasztalatok szerint az egyszerű szer egy hónap alatt (igen) jó eredményekkel jár.
Észrevehetően csökkenti a szemüreg körüli ráncokat, feszesíti a bőrt.
Tapasztalható, hogy a szem alatti üres táskák átalakulnak normális bőrré.

Mellékhatásként a szempillák hosszabbak és vastagabbá válnak.
Főleg az idősebb embereket érintő "beesett szemüreg" problémát javítja, melyet reggel, az első tükörbe nézéskor lehet tapasztalni.

Több oka van az egyszerű szer használatának.
Néhány lehangoló kutatási eredmény igazolta, hogy különösen a gombák és élesztőgombák valóban léteznek és láthatatlanul, észrevehetetlenül szaporodnak. Felfedezhetetlenek az epidermális réteg alatt.

A szem körül összegyűlő nagymennyiségű piszok tökéletes tápláló környezetet biztosít a baktériumok és gombák szaporodásának.

Két egyszerű, jól ismert gombaellenes és antibakteriális szerrel, kiegészítve hidrogénperoxiddal (a bőr oxigénnel való táplálásához, mint széleskörű kórokozókat elpusztító anyag) a ráncosodás problémája megszüntethető.

A tapasztalat és a látvány alapján jól működnek.
Igen gazdaságos módja a probléma megoldásának.Szemráncok ellen - természetes anyagokkal100 ml VCO, organikus, hidegen préselt, bio kókuszolajat
100 ml gyógyszertári minőségű, hidegen préselt ricinusolajat
30 ml-és tégelyt kínálunk.

Külön-külön megrendelve: 2.650 Ft, együtt: 2.400 Ft

Kérjük vegye figyelembe, hogy az üveg miatt a csomag súlya 250 gr-nál több.
Ha csak ezt a csomagot rendeli, a postaköltség ajánlott levélként: 670 FtA szűz kókuszolaj termelők ugyanazokat az eljárásokat követik, mint elődeik.
A frissen leszedett kókuszdióból kiöntik a kókusztejet, fedett tárolóban hagyják állni. 24-36 óra alatt az olaj elválik a víztől.A kristálytiszta olaj megtartja a kókuszdió teljes illatát és ízét. Laurinsav tartalma általában 42-50% között mozog. A kókuszolaj a napjainkban kapható egyik leghatásosabb testápoló. Antioxidánsokban gazdag, telített zsírjai kíválóan hidratálják a száraz bőrt, és gátolják kiszáradását. Különösen a téli hónapokban érezhető a látványos változás. Száraz, érzékeny, viszkető bőrre ajánlott. Repedezett ajkak és sarkak puhává varázslására is kitűnően alkalmas.
A talpra kenve puhítja a bőrt, gombás fertőzések esetén is védelmet nyújt.

Alapolajként 100% töménységben, vagy más olajokhoz 10-50% arányban alkalmazható. Napvédőként is ajánljuk. Étkezési célra is alkalmas.
Napi 2-3 evőkanállal, kávéban is. Nem rakódik le és nem zsírosítja a májat.

Tucatnyi leírás alapján candidával küszködők is jó eredménnyel használják.

+1 javaslat: Candida, hideg végtagok, krónikus fáradtság szindróma, gombák, baktériumok és számtalan más állapotra használható.


A RICINUSOLAJAT
az Ótestamentum is említi. Molekuláris tömege miatt mélyen felszívódik a bőrbe. Egyebek között kiváló gyulladásgátló hatású. Nálunk már számtalanszor bizonyított.

Ricinusolaj - tucatnyi gyógyitó alkalmazás (1. rész)
Ricinusolaj - tucatnyi gyógyító alkalmazás (2. rész)

Ricinusolaj - tucatnyi gyógyító alkalmazás (3. rész)
Ricinusolaj - hajhullás, kopaszodás, szempilla növesztés, hajhullás okai (4. rész)
Ricinusolaj - nyirokmasszás, nyírokrendszer tisztítása (5. rész) - fordítás alatt