2011. február 15., kedd

WaterStar Emoto energetizáló kristálykancsó féldrágakövekkel Dr. Masaru Emoto ajánlásával, EMOTO

WaterStar Emoto energetizáló kristálykancsó féldrágakövekkel Dr. Masaru Emoto ajánlásával, EMOTO: "Emoto energetizáló kristálykancsó
[EMOTO] Az

Emoto energetizáló kristálykancsó
Kattintson a nagyításhoz

Energetizáló kristálykancsó féldrágakövekkel Dr. Masaru Emoto ajánlásával:

'A WaterStar Emoto kancsó egy olyan termék, mellyel a szervezetünk számára jótékony hatású információkat lehet adni a víznek.'

Dr. Masaru Emoto aláírásaDr. Masaru Emoto kutatásai nagy feltűnést keltettek és arra a rég elfeledett tudásra irányultak, miszerint a víz információkat képes felvenni, tárolni és leadni. A víz szervezetünkre gyakorolt hatása a benne található információtól függ. Ha a víz megfagy, a jégkristályok szerkezete megmutatja az információ minőségét. Minél energikusabb és lendületesebb a víz, annál tisztábbak és szabályosabbak a kristályok. Dr. Masaru Emoto nemcsak elemezte a vizet, hanem olyan módszerek után kutatott, amellyel még a nagyon legyengült vizet is életképessé és jótékony hatásúvá lehet tenni.

A WaterStar Emoto kancsó pozitív tulajdonságai közül néhány:

*

Rendkívül nagy fényáteresztő képessége és páratlanul tiszta csengése a kristályüveg különleges összetételének köszönhető.
*

Harmonikus formája, mely kézimunka eredménye és a cseh üvegfúvó dinasztiák hagyománya tükröződik benne.
*

5 fajta féldrágakő (tigrisszem, szodalit, jáspis, ametiszt, aventurin) és az élet virága ősi szimbólum van beágyazva az üvegkancsó aljába.WaterStar Emoto kancsó
*

A legjobb minőségű féldrágakövek vannak benne. Pozitív rezgésüket átadják a víznek, és ez a vízkristályokat láthatóan harmonikussá formálja, így az ember ismét ráébred a jó minőségű víz fontosságára és felismeri azt is, hogy saját maga is képes pozitívan hatni a vízre és ezáltal a környezetre is.

A WaterStar Emoto kancsóban lévő féldrágakövek:

Tigrisszem


1. Tigrisszem: azt tulajdonítják a tigrisszemnek, hogy minőségi fényt és melegséget sugároz, ami áthatja a hasüreget és az egész idegrendszert. Felnyitja a szemünket az élet szépségeire, még az apró dolgokban is. Fizikai síkon a kisagyra, a solarus plexusra, a csontokra, ízületekre és az ínszalagokra hat. Gyógyító kőként előnyben részesítik hasonló állapotokban, mint az epilepszia, kóma, szellemi hanyatlás és agyvérzés gyomorbetegségeknél, és mozgásszervi problémáknál, mint a reuma, Scheuermann kór, és a gerincoszlop valamint a porckorongok bántalmainál.

Szodalit


2. Szodalit: a szodalit megnyitja a szabadság kapuját, ahhoz segítve bennünket, hogy a kulisszák mögé tudjunk nézni. Felnyitja a szemet, a fület, a légzést és a torkot, és felébreszti bátorságot hogy ennél fogva felismerjük a valóságot. Fizikai szempontból harmonizálja a mirigyrendszerünket, főként az agyalapi mirigyet és a hipotalamuszt. Ennek következtében optimalizálja az immun- és hormonrendszerünket, és érzelmileg kiegyensúlyoz.

Jaspis


3. Jáspis: a jáspisnak az a feladata, hogy két lábbal a földön tartson bennünket, emiatt az ametiszt nélkülözhetetlen kiegészítője. Erősíti a vért és a csontokat és azt a nagy 'IGEN'-t közvetíti felénk, mellyel a Föld üdvözöl bennünket. Megújítja a májat, a gyomrot, a lépet és a hasnyálmirigyet, ezáltal segít az emésztési problémáknál és mindenfajta étkezési rendellenességnél. A nőkre rendkívül jó hatással van, kiváltképpen terhességkor, menstruációs problémák esetén és a változó korban.

Ametiszt


4. Ametiszt: az ametisztet úgy használják, mint oltalmazó követ. Úgy szolgál, mint egy antenna . A kozmoszból jövő új energiák és információk számára, és segít nekünk abban is, hogy agyunk képes legyen ezeket megérteni és átváltoztatni. Legfőképp a fej területén érzékelhető gyógyító hatása, - fejfájás és migrén ellen, segít ellazítani az agyat koncentrációs és tanulási problémáknál, valamint erősíti bennünk a hitet, hogy az életnek felsőbbrendű célja van.

Aventurin


5. Aventurin: az aventurint a szívre, májra és az epehólyagra gyakorolt gyengéd harmonizáló hatása miatt kedvelik. Felidézi, hogy kik vagyunk valójában, és segít megtalálni létezésünk szerinti helyünket az életben. Fizikai síkon a bőr köve-ként tisztelik, és segít elszállítani az ártalmas anyagokat a vérből és a nyirokrendszerből. 'Szív-erősítőként' lecsendesíti a sokkot és a traumát, és belső békévé alakítja át.

A WaterStar Emoto kancsóban elhelyezett 'élet virága' szimbólum:

'Élet virága' szimbólum


Az 'élet virága' az emberiség egyik legősibb szimbóluma. Majdnem minden kultúrában ismert. A SZENT GEOMETRIA központi eleme, melyben a sok egyforma nagyságú kör egymással matematikailag pontos, harmonikus fonatot képez, mellyel nem egyebet, mint az isteni rendet szimbolizálja. Az öt féldrágakő hatóereje ezzel a hálózattal összekapcsolva olyan jelentőségteljes kölcsönhatásba kerül egymással, mint a különböző szervek az emberi szervezetben.
A metszéspontok a más univerzumokkal való érintkezési pontokat is jelentik.

A WaterStar Emoto kancsó egyéb jellemzői:

Méret: 11,5 x 31 cm

Űrtartalom: 1,5 liter

Súly: 1kg

Csomagolás: dekoratív kemény kartonhengerben.

Termék gyártója: Winestar GmbH (Ausztria)

- Google Eszköztárral küldve"