2011. február 1., kedd

Csontritkulás, kihulló fogsorok | jomtom.hu

Csontritkulás, kihulló fogsorok | jomtom.hu: "Csontritkulás (Osteoporosis) = kihulló fogazat

Akarja látni fogai kihullását és állkapocs csontja helyzetét a saját szájában?
Ha igen, szedje a csontritkulás elleni gyógyszereket!


Ez a következtetése azoknak a fogorvosoknak, akik a fogászati problémával küszködő betegek számának riasztó emelkedését látják azt követően, hogy azok a csontritkulás ellen felírt biphosphonat (pld Fosamax) gyógyszert szedték.



Új figyelmeztetés jelent meg az amerikai Fogorvosi Szövetség lapjában a bifoszfonátokról.
A cikket Dr. Parish Sedghizadeh adjunktus írta, aki Los Angelesben a Dél-kalifornai Egyetem Fogászati Klinikáján dolgozik.Leírásában arról tájékoztat, hogy azoknál a betegeknél, akik bifoszfonát tartalmú gyógyszert szednek, és valamilyen fogorvosi kezelés történik (pld egy fog eltávolítása) minden héten 4 új fogászati betegséget tapasztal.

Ha a csontritkulás elleni gyógyszereket JÓNAK gondolják, akkor hogyan tehetik tönkre a fogazatot és az állkapcsot? Egy oka van, a csontritkulás elleni gyógyszer becsapásra épül, szerintem. Ezeket a gyógyszereket már összekapcsolták az abnormális csonttöréssel, a szívproblémákkal, és a csont gyógyulási képességének elnyomásával.

Nincs kétség, a gyógyszert az a Merck cég készíti, amely a Föld egyik legördögibb vállalkozása, véleményem szerint. Ugyanazon a szinvonalon áll, mint a bűnökkel illetett Monsanto és DuPont, melyek - véleményem szerint - napi szinten folytatják az emberiség elleni bűnöket.

Könnyen elérhető, hogy a csontozat egészséges legyen: egyszerű, természetes orvosságokkal, D vitaminnal, magnéziummal, nyomelemekkel mint a stroncium, és rendszeres gyakorlatokkal, melyeket több lúgos étkezéssel kombinál. Abszolút nincs szükség semmilyen gyógyszer felírására a csontritkulás kezelésében.
A helyzetet egyszerű dolgok okozták, (foszforsavas üdítők, Cola, Fanta, stb, koffein a kávéban, és a gyógyítás is egyszerű.

Feltételezem, hogy Ön egy horrorfilm zombi szerepére készül, és ehhez szükséges néhány hiányzó fog. A fogínyének összetöppedve kell állnia, és látszania kell szájában az állkapcsának.
A bifoszfonát tartalmú gyógyszerek tökéletesen segíthetik ebben, és még vizuálisan sokkoló, speciális effektusra sincs szüksége!

Szedje a csontritkulásra kapott gyógyszert, és nézze, ahogy hullanak a fogai.

- Google Eszköztárral küldve"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése