2011. február 9., szerda

Bor és a rák, románul

BOR ÉS A RÁK, románul
Vinul si cancerul!!!!

                   Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului!!! 
Cititi cu atentie mesajul care mi-a fost trimis, eu sper ca voi sa-l urmati!!!!

                   Binefacerile VINULUI !!!!!

                   Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase. El este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

 

                   De ce nu suntem noi la curent cu asta?
                   Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.
                   Voi puteti de asemenea sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de struguri ii este benefic pentru a preveni boala. Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
                   Daca aveti posibilitatea plantati o vita de vie in gradina voastra.
                   Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?
                   Puteti sa consumati fructele in maniere diferite: puteti sa mancati pulpele, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii, etc.
                   I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera de asemenea ca un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase. In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile nu fost date in circuitele agricole special numai
pentru cultivarea vitei de vie. In Elvetia care este tara farmaceuticelor s-a constatat ca-i mai bine pentru elvetieni sa consume in mod *moderat* vin, nu medicamente ucigatoare.
                   Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...
                   Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase.
...ce este inca foarte uimitor este ca acest tip de terapie SI cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase!

                   Institutul de Stiinte in Sanatate, Les Breuleux, Suisse