2010. január 26., kedd

Hagymácska csepp

HAGYMÁCSKA CSEPP

·        Kiváló vértisztító hatású.
·        Csökkentheti a vérnyomást, a belső vérrögök képződését.
·        Elősegítheti az ólom és más nehézfémek szervezetből történő kiürülését
·        Máj, epe és emésztőrendszeri problémákra is javasolt.
·        1 300 Ft 
kiszerelés: 50 ml
szállítási idő: 3-5 nap
ajánlott napi adag: Belsőleg: naponta 3x12 csepp, ill. ételekhez, salátákhoz, hagymás fogásokhoz. Szoptatós kismamák ne használják, mert a csecsemőnél hasmenést okozhat! Alkoholt tartalmaz, alkohol érzékenyeknek ellenjavallt. Gyermekek elől elzárandó!

Hagymácska csepp leírás
 
Ez a készítmény 7 fajta hagyma ( medvehagyma, fokhagyma, vöröshagyma, lilahagyma, gyöngyhagyma, snidling, póréhagyma) kiváló élettani hatásait egyesíti magában.
Rendszeres fogyasztása vitalizálhatja az egész testet és lelket egyaránt.
Kiváló vértisztító, csökkentheti a vérnyomást, a belső vérrögök képződését, valamint a vércukorszintet. Megszüntetheti az érrendszeri problémák következtében fellépő fülzúgást. Ellenszere a koszorúér problémáknak. Hatásos természetes antibiotikum, tüdőtisztító, segíthet az influenza és húgyúti fertőzések esetén. Fokozza az anyagcserét, emésztési zavarok egész sorát, ill. annak kísérőjelenségeit képes enyhíteni, mint fejfájás, rosszullét, álmatlanság.
Növelheti az életerőt, állóképességet, memóriát. Elősegítheti az ólom és más nehézfémek szervezetből történő kiürülését.
Hasmenés megelőzésében és kezelésében jó szolgálatot tehet.
Segíthet a csontritkulás megelőzésében. Külsőleg ecsetelve megszüntetheti a lábujjak közötti gombabetegségeket.
  Rendszeres fogyasztása érezhető élettani hatást eredményezhet !

A szervezet tisztítására ajánljuk
A tisztító kúrák kiváló képviselője lehet. Elősegítheti a vér tisztulását,  a magas vérnyomás  illetve a szervezet lerakódásainak csökkentését. ( érfalak, nehéz fémek kiürülése stb. ) Előnyösen befolyásolhatja a vér: lipid /vérzsír/, összkoleszterin, ill. LDL-koleszterin és triglicerid szintjét. Támogathatja az immunrendszer hatékonyabb működését ( pl. megfázás, fertőzések ).
Hozzájárulhat  a bélrendszer egészségesebb működéséhez, a légúti rendszer egészségének fenntartásához.
Fogyasztásával megnövekedhet az életerő, javulhat a memória.