2012. június 7., csütörtök

Egy nektár kemoterápia helyett, románul

Egy nektár kemoterápia helyett, románul
Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei

 Două ingrediente la îndemâna oricărui om bolnav de cancer reprezintă o alternativă eficientă la chimioterapie.

Iată un leac la îndemână. Nu are ce să facă rău celor sănătosi, iar celor care intr-adevăr au această boală, nu au nimic de pierdut dacă incearcă si acest leac (mai ales dacă au ajuns la chimioterapie).
Timp de trei ani, în America , s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultate remarcabile !
O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze.
Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie.
Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe delaborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas.
În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în combatere în toate formele de cancer. Bicarbonatul de sodiu alcalinizează sângele , ceeace este benefic pentru reducerea dezvoltării celululelor maligne.

Mod de preparare

Extrasul de lămâie cu bicarbonate de sodiu, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:

- într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
- în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.
 În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonate  de sodiu.

Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în
acest mod.
De asemenea, acest leac se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.