2011. december 28., szerda

Megoldás az allergiára - gyógyszerek helyett

Megoldás az allergiára - gyógyszerek helyett: Megoldás az allergiára - gyógyszerek helyett
Megoldás az allergiára - gyógyszerek helyett

Az allergia által okozott kellemetlen tünetek korlátozzák az életünket és átveszik a hatalmat felette. Az allergia káros hatásai közé tartozik:

bőrkiütés
tüdővértolulás
asztma
melléküreg gyulladás
orrödéma
gyomor- és bélrendszeri fájdalom, ödéma, görcsök, hasmenés
szemgyulladás

Az allergia drága mulatság


A legnagyobb büntetés az allergiások számára az, hogy az orvosi ellátás és az allergia elleni gyógyszerek nagyon drágák. Évente több millió dollárt költenek az emberek allergia elleni tablettákra és egyéb gyógymódokra. A munkahelyről való távolmaradás nagy költségeket ró a munkáltatóra. Az iskolai hiányzás a diáknak és a tanárnak is komoly gondot okoz.
Ismerjen meg egy alternatív gyógymódot

A gyógyszerek helyett létezik egy másik módszer a szervezetet gyengítő allergia ellen. Hihetetlen hatása van egy rég bevált módszernek, a ricinusolajnak. Először egy kelet-indiai orvostól hallottam a ricinus orvosi alkalmazásáról. Kutatásai bebizonyították, hogy ez az olaj a receptre felírható gyógyszerek ártalmas hatásai nélkül állítja helyre a fiziológiás rendszer egyensúlyát és normalizálja a test védekező mechanizmusát.

Ősi, természetes gyógyszer

Elsőként a Bhagavad Gítá írta le 3400 évvel ezelőtt a kelet-indiai orvosi irodalomban a ricinusolaj klinikai használatát allergia ellen. Több mint 30 éve ajánlom a ricinusolajat az allergia kezelésére. A betegeim több mint fele kiváló eredményekről számolt be.

Nincs kockázat, csak nyereség

Ez a „varázsolaj” szó szerint dollár ezreket spórolt meg ezeknek a betegeknek, és lehetővé tette, hogy ismét saját maguk irányítsák az életüket. A ricinusolaj allergia elleni klinikai alkalmazása egyszerű.
Hogyan kell fogyasztani a ricinusolajat?

Azt tanácsolom a betegeimnek, hogy minden reggel, felkelés után szájon át vegyenek be 3-5 csepp ricinusolajat, majd igyanak rá egy korty vizet. Leghasznosabb, ha éhgyomorra veszik be. A kisbabáktól az idősebbekig mindenféle korú betegnél kipróbáltam a ricinusolajat, de sehol sem voltak negatív tapasztalataim.

Nem fog hasmenést okozni az olaj?

3-5 csepp olaj nem okoz hasmenést, emiatt egyáltalán nem kell aggódnia. A hidegen sajtolt, hidegen feldolgozott olaj használatát javaslom. A hővel történő feldolgozás elpusztítja a szerves enzimeket. Úgy vettem észre, hogy a ricinusolaj klinikai alkalmazása 2-3 hét után válik teljesen hatásossá.

Nem csak szájon át alkalmazható

Sok olyan beteg tartozik a praxisomba, akik naponta szedik az olajat asztma, orrödéma és bőrallergia ellen. Az orrödéma kezeléséhez azt tanácsolom, hogy a szájon át bevett mennyiségen kívül közvetlenül az orrüregekbe is cseppentsen 1-3 cseppet. Ez csökkenti a nyálkahártya ödémáját, miközben nincsenek negatív hatásai.

Hatékonyan csökkentheti a tüneteket

A ricinusolajjal történő kezelés sok, asztmával kapcsolatos problémát jelentősen csökkent. A ricinusolaj allergia elleni használata számos előnnyel jár.
A ricinusolaj előnyei

A ricinusnövény olaja nem mérgező. Csak a ricinusmag belső héja tartalmaz méreganyagot. A ricinus nem drága, kiskereskedelmi ára literenként kb. 1500 Ft. A ricinusolaj használata megszünteti sok, receptre felírható gyógyszer káros hatását.

A legjobb hatás érdekében szedje folyamatosan

A ricinusolaj folyamatos használat mellett fejti ki a hatását, és Ön végre búcsút inthet az allergiának, újra kézbe veheti a saját életét, és többé nem kell szenvednie az allergia szervezetet gyengítő tüneteitől. A ricinusolaj az a megoldás az allergiára, amelyet a gyógyszergyártó cégek elhallgatnak előttünk.

Forrás: http://www.ezinearticles.com, Valentine Birds, M.D.

- Google Eszköztárral küldve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése