2013. május 15., szerda

Dr.Leonard Coldwell: egy héten belül is gyógyítható a rák! | Dr. Hummel Zoltán a mikrorostos gél feltalálója, a béltisztítás (méregtelenítés), a bélflóra-helyreállítás és a székletszabályozás szakértője.

Dr.Leonard Coldwell: egy héten belül is gyógyítható a rák! | Dr. Hummel Zoltán a mikrorostos gél feltalálója, a béltisztítás (méregtelenítés), a bélflóra-helyreállítás és a székletszabályozás szakértője.

Dr.Leonard Coldwell: egy héten belül is gyógyítható a rák!

Tisztelt Doktor úr!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az alábbi linken megtalálható videón elhangzottakkal Ön is egyetért?
Üdvözlettel: Budai Brigitta
Dr. Leonard Coldwell 19 bestseller könyvet írt meg, több, mint 57 millió könyvet adott el eddig a kutatási eredményeinek köszönhetően világszerte. 42éve az édesanyját meggyógyította a Hepatitis C-ből és a rákból, és mai napig makk egészséges, pedig akkoriban lemondott róla az orvostudomány. 35.000 pácienst kezelt, és 92.3%-uk meggyógyult a rákból. Folyamatosan tart tréningeket nagy vállalatoknál. 4 doktori diplomája van és 4-szer Phd-zett. A leghíresebb rákot gyógyító orvos a világon, az USA-ban 50millióan nézik a televízióban.

A rák elleni küzdelemre mondta egyszer, hogy ő nem fogja elkezdeni a harcot, viszont befejezi. Videóit millióan nézik, és rengetegen gyógyulnak meg. Nem ragozzuk tovább, érdemes megnézni! Kérjük osszátok meg a videót, hogy minél több emberhez eljusson!

http://www.youtube.com/watch?v=C3PgFqPy-3g&list=UUWzl1hXyVkV9FdSenbtwjOQ&index=6 

Kedves Brigitta!
Köszönöm a jó tanácsot. Nem láttam még ezt a videót!
Tetszett!
Egy dologban nem értek vele egyet: a nyers ételek nem azért jók a rák ellen, mert lúgosítók, hanem azért mert olyan ép, antioxidáns enzimek vannak a nyers, zöld ételekben, amelyek megakadályozzák, hogy az oxidáció romboló hatású legyen. Vagyis a romboló, roncsoló, oxigén szabad-gyököket semlegesítik. Ebben az esetben, a sejtben csak olyan oxidáció zajlik, amely tiszta energiát ad, nem pedig roncsol. A roncsolás olyan salakanyagokat produkál, amelyek akadályozzák a sejt körüli keringést, akadályozzák a friss oxigén sejtekhez való áramlását. A roncsolódás okozza a sejtekben az oxigén nélküli fermentációt, amivel energiához jut oxigén nélkül is a sejt. A fermentáció viszont savasodást okoz.
Tehát szerintem a helyes ok-okozati összefüggés az, hogy a friss, nyers ételekben lévő antioxidáns enzimeknek köszönhetően, tiszta oxidáció zajlik a sejtekben, ami azt okozza, hogy fennmaradjon az enyhén lúgos környezet a sejtek körül, fenntartva a további oxidáció lehetőségét, így a sejt környezete nem savasodik el.
Viszont ha nem friss, nyers ételt eszünk, akkor nem jut a szervezetünk, így a sejtjeink sem, elég antioxidáns enzimekhez, nincs ami az oxidációs szabad-gyökök roncsolásait megakadályozza, a roncsolásokból eredő “törmelékek” elzárják a szabad áramlást a sejtek körül, így oxigénhiányos fermentációra kényszerítjük a sejteket. A fermentáció termeli a savasodást okozó savakat. Ezért savasodunk.
Tehát lúgosításról nincs szó, csak az egészséges, enyhén lúgos (pH7,4) vérplazma fenntartásáról.
A savasodást pedig az ételeinkből hiányzó, antioxidáns enzimek szabad-gyök- semlegesítő tevékenységének hiánya okozza. (A mondat kicsit bonyolult, de az ok-okozati összefüggés ilyen egyszerű.)
Itt azt is hangsúlyozni kellene, hogy az antioxidáns enzimek normális, természetes környezetükben és koncentrációban (se nem sok, se nem kevés) találhatóak a nyers ételekben. Ha étrend-kiegészítőkként adagolnánk az ételeinkhez, vagyis tablettában ennénk az SOD- és kataláz- enzimeket, a C- és E- vitaminokat, és egyéb antioxidánsokat, akkor nem tudnánk olyan hatékonyan eredményt elérni a savasodás és a rákos burjánzás ellen. Az utóbbi időben többen kimutatták, hogy a sok antioxidáns fogyasztása nemhogy csökkentené, hanem növeli a rák kockázatát!
Hát akkor, csak nyers gyümölcsöt, zöldséget, csírát együnk ezután?
Ha rákos daganatot fedeznének fel bennem, akkor lehet, hogy csak nyers ételeket ennék. De addig inkább a megelőzés taktikáját folytatom. A megelőzéshez elég, ha nem eszek cukorban (édességek) vagy keményítőben gazdag (tészta, burgonya, rizs) ételeket és a húsételekhez mindig sok friss salátát fogyasztok. Ezenkívül, sok rostos párolt zöldséget, és Mikrorostos Gélt fogyasztok, mert a vizes rostok fenntartják a keringést a nyirokerekben, így az esetleg felgyülemlett salakot eltávolítom a rostok elszívó erejével.
Tudom, vannak táblázatok a savasító- és lúgosító ételekről. Ezek a táblázatok aszerint készültek, hogy a lúgosító (nátrium, kálium, kalcium, magnézium) és a savasító (kén, foszfor, klór) tartalmát nézték és elemezték szervetlen kémiai szemlélettel, majd eszerint rangsort alakítottak ki, hogy melyik a leglúgosítóbb, melyik a legsavasítóbb étel a szervetlen elemtartalom alapján. Ezekhez a táblázatokhoz csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy a hús grammonként 3 milligramm káliumot tartalmaz, igaz hogy van benne bőven foszfor is , meg klórt és ként is tartalmaz, de a hús biokémiai lebontása először aminosavakra (ezek ténylegesen savak) majd ezután teljesen más biokémiai útvonalon ketontestekre történik és csak ezután nyerünk belőle energiát.
Ha a világon valaha élt két legnagyobb biokémikus, Szentgyörgyi Albert és Linus Pauling, megadózisban (1000 – 10000 mg), naponta több gramm aszkorbin savat evett, ezzel pusztította a roncsoló szabad-gyökeit, nem félt ennyi sav miatt az elsavasodástól, akkor talán nekünk sem kellene önmagában a szerves savas vegyületektől félnünk, mert nem ezektől savasodunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése