Táplálék energiája: felszívódás, rezgések, supergreens
![]() ![]() |
Valószínűleg mindenkinek ismerős a hertz fogalma, csak eddig ezt a számítógépekre vonatkoztatva ismerte. Néhány számítógép még a megahertzes tartományban működik, de sok van már, ami a gigahertzes tartományban. Ez az egész a rezgésekről szól. Arról, hogy megmérjük az ételek rezgésszámát.
| |
Feldolgozás és felszívódás A Földön minden, rendelkezik egy bizonyos fajta elektromos töltéssel (frekvenciával) így a testünk, és az ételeink is, amit megeszünk. Amikor a szervezet lebontja az élelmet olyan tápanyagokra, amelyeket a sejtek hasznosítani tudnak, akkor az élelemben található rezgések, elektromos töltés és frekvencia átadódik a sejteknek és a testnek. A legnagyobb töltéssel rendelkező részecskéket az élő, friss élelelmekben találjuk akkor, amikor a nap energiáját feldolgozzák. A friss gabonacsírák természetes energiaszintje nagyon magas. Amikor viszont ugyanezt a növényt hagyják beérni, majd kiszárítják, összetörik, feldolgozzák és kifehérítik, hogy liszt legyen belőle, elveszíti tápértékének és kolloidális (nagyon pici-pici részecskéinek) töltésének legnagyobb részét. A mai társadalmunkban ezekből a feldolgozott ételekből eszünk többet, és a friss, feldolgozatlan élelmiszerekből kevesebbet vagy szinte semmit. A belső energia nem egyszerően a test belső energiája, hanem az egyes sejteké. A sejtek, amelyeket megfosztanak a számukra szükséges tápanyagoktól, már nem nyújtják teljesítményük legjavát. Egyre kevésbé látják el feladatukat, zsugorodni kezdenek, és szó szerint egyre sötétebbek lesznek a fény, a táplálék és az oxigén hiánya miatt, amelyekhez a táplálékból kellene hozzájutniuk. A tápanyagok felszívódásában, a testünkben lejátszódó biológiai és kémiai folyamatok optimális lezajlásában nagyon fontos szerepet játszik ez a rezgés, ez az energia. Ha van elektromos töltés, a molekuláknak van vonzása és taszítása, mint a mágnesesség esetében. Így a természet könnyeben el tudja végezni a dolgát, mert a test rendeltetésszerűen tud működni.
Hogyan pótoljuk a tápanyaghiányt?
Az étrendünkből hiányzó tápanyagokat manapság egyre inkább próbáljuk valamivel pótolni. Rengeteg fajta vitaminkészítményt találhat az ember a piacon. De még ezek sem oldják meg teljesen a problémát. A vitamintabletták is távol állnak a tápanyag természetes energiaforrásától. Kémiai úton állítják elő őket, erősen feldolgozott állapotban vannak, és kemény, fehér pirulákká préselve, gyakorlatilag semmiféle elektromos töltést nem hordoznak magukban (kb. 10 Mhz rezgésük van). Éppen ezért, amikor a szervezet megpróbál egy ilyen tablettát feldolgozni, nemcsak a kemény anyag lebontására kell energiát fordítania, de az is nehezére esik, hogy felszívjon egy olyan tápanyagot, amely a saját elektromos töltésénél jóval kisebb töltéssel rendelkezik. A legtöbb táplálkozáskutató szerint az átlagos étrend-kiegészítők értékes tápanyagának csak 3-15%-át tudja felszívni a szervezet, mielőtt ezek távoznak a testből. Az InnerLight termékek legszembeötlőbb tulajdonsága azonban az, hogy tele vannak élő energiával, ami a kolloidokat a sejtekehez vonzza, amelyek aztán azonnal felhasználják. A kolloidok nagyon apró részecskék, a sejtek könnyen fel tudják venni az ilyen méretű vitaminokat és tápanyagokat. Ezért az InnerLight először is milliárdnyi kolloid méretű részecskére bontja szét a tápanyagokat. Majd egy szabadalmazott eljárással (mikro-ionizáció™) feltölti azokat energiával, így biztosítja, hogy ezek a kolloidok különálló részecskék maradjanak a későbbiekben is, minden egyéb étrend-kiegészítőtől eltérően.Összeállította: Borbély Szabolcs InnerLight Független üzleti tanácsadó | ||












Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése