2011. augusztus 8., hétfő

Ricinusolaj3, műtéti hegek, mellrák kezelése - szeliden | jomtom.hu

Ricinusolaj, műtéti hegek, mellrák kezelése - szeliden | jomtom.hu: "- Google Eszköztárral küldve"


RICINUSOLAJ ÉS A MŰTÉTI HEGEK ELTÜNTETÉSE


Mi történik a műtét után?

A ricinusolaj lerövidíti a gyógyulás idejét. Csökkenti vagy eltünteti a sebészeti beavatkozástól keletkező hegeket. Ha közvetlenül műtét után a metszésre rakja a ricinusolaj csomagot, megakadályozza a szövetek abnormális letapadását.

A tapadás alapvetően heg, szinte olyan, mint a a bőr alatti öltés.
Az izomszövet felett levő epidermis, dermis és a kötőszövet egymást takarja.
Miután a sebészeti kés felmetszi az összes réteget, a fehérvérsejtek bejutnak és elvégzik a tisztító munkát a rétegeken, hogy azok ismét egymásra kerüljenek, és ne okozzanak hegesedést. A tapadás egyben tartja a rétegeket, nem engedi azokat szabadon szétcsúzni.


Bőrsérülést követően a tapadás nagyon általános, különösen akkor, ha azt egy kés okozza. Ha a sebészeti beavatkozás felszínes, főként a bőrt és alatt levő kötőszövetet érinti, ezért csak enyhén kellemetlen érzést okoz.

A nagyobbik veszélyt a belső sebészeti beavatkozások okozzák, amikor a belső szerveket érinti a tapadás, mert a hegesedés megakadályozza a vér természetes keringését, mely a későbbiekben problémákhoz vezet.

Egy életmentő bélműtét után képződő hegesedés olyan strukturát képezhet, amely vérkeringési akadályt hoz létre. Emiatt a sebésznek második műtétet kell végeznie.

Ha a műtéti területen alkalmazható lenne a ricinusolaj csomag, az olaj segítségével elkerülhetővé válna a hegesedés, és a későbbi műtéti beavatkozás.

A ricinusolaj segít a gyógyulásban kívül és belül?


Igen, azoknál az embereknél, akik sok sebészeti műtéten esnek át, és sokszor vágják fel testüket késsel, olyan területek jönnek létre, ahol a bőr többet már nem fedi egymást. Egy kis rakás itt, másik rakás ott, mely a teljes anatómiát megzavarja.

Az eltérés nagyon picinek látszik, de ettől a gerinc is elmozdulhat, mert a test mindenhol elvégzi a mini kompenzációt. A páciens később izom- és csontproblémákra panaszkodik. A testszövetek, melyekről eddig tudtuk, hogy képesek csúszkálni, a továbbiakban képtelenek erre.

Mi történik azokkal, akiket évekkel ezelőtt műtöttek, és még soha nem hallottak a ricinusolajról? Amennyi lehetséges, a régi hegeket is képes a ricinusolaj csomag visszaállítani normális állapotba. Hosszabb ideig kell használni. Hetek helyett hónapokig.

RICINUSOLAJ - MELLRÁK ESET


"Egyik nap egy csomót fedeztem fel bal mellemben. Nagyon megijedtem.
Elhatároztam, hogy 1 hétig használom a ricinusolaj csomagot, ha nem segít, sebészeti megoldást választok. A ricinusolaj csomagot műanyag darabban a mellemre helyeztem és melltartót viseltem, mely a helyén tartotta. Folyamatosan nedvesen tartottam olajjal, és egy hétig, napi 24 órán keresztül a mellemen volt.

A hét végén az iróasztalomnál dolgoztam, amikor hirtelen folyadék áradatát éreztem a a bal hónom alól. Éreztem a mellemet, és megbizonyosodtam, hogy a csomó (melyről azt gondoltam, hogy ciszta) már nem volt ott.

Biztos vagyok abban, hogy az olaj okozta a csomó eltávozását, a nyirokrendszeren keresztül a hónom alatt. Soha többé nem jött vissza. Ez több, mint 10 éve történt."


GYAKORLATI TANÁCSOK A RICINUSOLAJRÓL


Mennyire romlékony?
Hűtőben kell tárolni?

A ricinusolaj az egyik legstabilabb olaj. Nem romlik meg, mint a többi.
Gyakorlatilag évekig eláll anélkül, hogy megavasodna.
Az avasság érezhető drámaian megváltozik a szaga.


KERÜLJE A HIBÁKAT RICINUSOLAJ HASZNÁLATAKOR



Az emberek gyakran elfelejtik, hogy a csomag használata után alaposan le kell tisztítani a területet. Szappant és vízet kell használni. Ne feledje, a csomag mérgeket "húzhat" ki a szervezetből, és régi hegek esetén az "anyag" eltávozása lehetővé teszi a gyógyulási folyamat kezdetét.

A szappan és víz eltávolítja a mérgeket.
Nagyon sok embernél kiütések keletkeznek, amikor nem tisztítják le gondosan bőrüket. Azt gondolják, hogy allergia, mely az olajtól vagy az anyagtól jött létre.

"kijövő" mérgek lerakódnak a bőr felületén, és bőrirritációt okoztak. Ha nem mossa le, valószínüleg újra felszívódnak.
Bizony, visszakerülnek a szervezetbe. A bőr a legnagyobb eltávolító szerv, melyen az anyagok bejutnak és kikerülnek. Ezért kell letisztítani!

A RICINUSOLAJ AZ EGYEDÜLI?


Bizonyos tulajdonságai egyediek, más olajokban nem találhatók.
Nagyon magas a viszkozítása, különös a gravitációja, ettől stabilabb, mint más olajok, melyek egy idő után avasodnak. A ricinusolaj nagyon hosszú időn keresztül stabil állapotú. Semmilyen más olajnak nincs ugyanilyen physiológiai hatása.
Valójában senki nem ismeri az okát. Hatással lehet a test energiamezőjére.

A visszajelzések sokféle tapasztalatról szólnak.
Sokan számoltak be, hogy lefekvés előtt használva, segítette az alvást.
Gyorsan elaludtak a ricinusolaj csomag használata után.
Rengetegen beszámoltak, hogy nem csak az alvásuk javult, de úgy tűnt, jobban emlékeztek az éjszakai álmukra is.

Nem lehet tudni, hogy a vérkeringésre, a nyirokrendszerre vagy az aurára van hatással. Olyan, mint a természetes aszprin, csak annál jobb, mert nem a tüneteket kezeli, hanem gyógyhatású előnyei is vannak.

Semmilyen kettős vakteszt, vagy placebo hatásvizsgálati tanulmány nem készült, mégis van bizonyíték, hogy minden egyes része tudományos, klinikai bizonyítékokkal.

A dolgok nem maradnak meg több száz éven keresztül, ha nem működnek.
Amikor az őseink kipróbáltak valamit, ha nem működött, akkor elfelejtődött.

A mai emberek azt gondolják, hogy ha valaki 400 évvel ezelőtt élt, az bolond volt.
Ez nem azt jelenti, hogy hiányzott az agyuk, vagy a megfigyeléseik hibásak voltak.
Például a régi történelmi civilizációk jöttek rá, hogy ha egy darab penészes kenyeret tettek a fertőzésre, az gyorsabban meggyógyult.

És mi is tudjuk, mivel végződött a megfigyelés... a penicillinnel.
Valószínüleg ugyanez volt a ricinusolajjal.


FÉLELEM ÉS A MELLEK MASSZÍROZA


Általában hibás a gondolat, hogy a mellek masszírozása szétterjeszti a testben a rákot. Hozzájárulhat a gyógyuláshoz.

Amit a masszázs terapautáknak tanítanak, az általában igaz, azonban sokszor nem érvényes. Azt mondják a terápiás szakembereknek "Ne masszírozzon olyan beteget, aki rákos, mert a művelettel elősegíti a rákos sejtek terjedését."

Ez a gondolat azt feltételezi, hogy a vérkeringés javítása elősegíti a betegség folyamatának rosszabbodását? Elnézést, ha a tumorsejtek a vérkeringésben vannak, bármit tehet, mert már a vérkeringésben vannak. Ha nem így lenne, nem lennének életben.

A tumor, a rák nem szereti az oxigént, vagy bármi mást, amely javítja az oxigénellátást. Ha a gyakorlatot nézzük, bármi, amivel javítjuk a vérkeringést, csak segíthet.

Segíthet-e a mellek masszírozása?

Létezik a mellmasszírozás kínai formája, és ezt nagyon sok alternatív gyógyító ajánlja csomók létrejötte és mellrák esetén, minden páciensnek.

Helyezze kezét a mellére és mozgassa annak annak teljes tömegét, a mellszöveteket körbe és körbe a hónaljak felé. Mindkét mellét ellentétes irányban mozgassa.
Kezeivel végezheti a masszírozást és a forgatást, egyszerre mindkét mellén.

A teljes mellet mozgassa. Ezzel olyan irányban mozgatja melleit, ahogy a nyirokcsatornákban folyik a nyirokfolyadék a mellek körül.
Ősi kínai technika, mellyel eltávolítják a csomókat és dudorokat a mellből.

Bármely nő, akinek fibrocystás betegsége van, melytől fájdalmakat érez a melleiben, nagyon jól működik. A gyakorlat végzése nagyon gyakran megszünteti a fibrocystás betegség kellemetlenségeit.

Érdemes megtanulni és otthon alkalmazni akkor is, ha rosszindulatú vagy komoly cisztás a betegség, mert ez arra inspirál, hogy megszüntesse.
A kínaiak azt mondják, hogy naponta 300 körbemozgatást kell végezni.
300 egyszerre olyan, mint a konditerem és több, mint 1 órát vesz igénybe.
Emellett karizmait és mellkasát is megviseli.

Semmilyen sérülést nem okoz, azonban érdemes 150 forgatással kezdeni és fokozatosan elérni a 300-at. Sőt még jobb, ha felosztja: reggel és este 150-150..



Mi történik, ha a tumor éppen a mellbimbó mögött helyezkedik el?
Lehet-e használni fokhagyma pakolást, vagy az komoly sérülést okoz a mellbimbón?

Kérdés, melyről saját magának kell dönteni. Más nem tud Ön helyett.

Ha természetes "sebészeti" gyógyításra szánja el magát, és azt a bőrön keresztül akarja, körülbelül 10 és 15 gerezd fokhagyma szükséges a rákellenes pakolásba.

Ha csak a rákot akarja elpusztítani - de nem akarja "kihúzni" a bőrön keresztül - 2-3 gerezd fokhagymára lesz szüksége. Amikor nagyon kezd égetni, kenjen kevés olivaolajat a bőrére. Mivel tudatosan nem akar lyukat égetni a bőrén keresztül.

Az emberek nem fogják fel a fokhagyma sebészeti erejét.
Friss fokhagymát tesz éjjel a bőrére és reggelre egy lyúk keletkezik a teste felé.

Nagyon komolyan gondolja át,
mielőtt fokhagymát tesz a bőrére.
Csak a szüksége mennyiséget használja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése