2012. február 19., vasárnap

Székrekedés - kezelése szeliden" | jomtom.hu

Székrekedés - kezelése szeliden" | jomtom.hu


Egyik olvasónk hívta fel figyelmemet, hogy só és só között nem lehet olyan nagy különbség, hiszen minden bányászott só évmilliókkal ezelőtt keletkezett.
Igaza van, javítottam a tartalomban.

"A székrekedés és só tárgyában célszerű figyelembe venni, hogy a feldolgozott só (bolti, finomított, fehérített) jól izesít, másra azonban kevésbé hatékony.

A finomított, fehérített és feldolgozott asztali sók csupán nátriumklóridból állnak.

Egyéb ásványi összetevőiket, pld. magnézium, kálium, stb. gondosan eltávolítják.
Ezekre a robbanószert és kémiai termékeket gyártó iparnak van óriási szüksége.
Ha ránéz a térképre, rögtön tapasztalni fogja, hogy szinte minden sófinomító mellett lőszerüzem, fegyvergyár, műtrágyagyártó vagy valamilyen gyógyszergyártáshoz kapcsolódó tevékenység folyik.

A feldolgozott, finomított só rendszerint hidrofób adalékot, aluminiumhidroxidot tartalmaz. Azért adják hozzá, hogy szárazon tartsa a sót, és könnyen kifolyjon a tartóból.

Szervezetünknek nincs szüksége aluminiumra


A természetes, finomítatlan só mentes az adalékoktól.
Megtartja a nedvességet, mivel hydrophil (vonzza a vizet), így az ujjak közé véve könnyedén ízesítheti vele az ételt.

A feldolgozott sóban levő aluminiumhidroxid okozza a székrekedést, mivel kivezeti, kiszívja a vizet a bélrendszerből. A finomítatlan só lúgosabb, legalább 7 pH értékű. Éppen az ellenkezőjét végzi, vizet vonz a bélrendszerbe, így lágyabbá válik a széklet.

A természetes, finomítatlan sók ásványi anyagokat, így magnéziumot és káliumot is tartalmaznak, melyek nagyon előnyös a szervezetnek.

Mielőtt bárki a kálium halálos hatásáról próbál meggyőzni, érdemes olvasnia néhány biokémiai tankönyvet és megismernie a sejtek működését.



A finomítatlan, fehérítetlen tengeri és más bányászott sók, így a Himalája, Holt-tengeri a legősibb antibiotikum, melyeket az emberek ismernek.

Útközben a történelem könyvek elfelejtették ezt a kiváló gyógyszert, mely tökéletesen ellenállt a baktériumok és virusok támadásának.

Ez a legegyszerűbb szer, melyet valaha megismertünk.
Azoknak, akik még ennél is hatásosabb gyógyszerre van igényük, adjanak egy teljes citromot a tengeri sóhoz, hogy többszörösére növeljék antibiotikus és baktériumellenes hatását. A só csodásan működik a gyakorlatban.

A finomítatlan, kezeletlen sók nem szinte észrevehetetlen mértékben emelik a vérnyomást. Nem úgy, ahogyan az "Év honlapjain" és más portálokon olvasható.
A szupermarketekben vásárolt általános asztali só emeli a vérnyomást.
A hot dog adalékaival szintén emeli a vérnyomást. A sózott hasábburgonya, a sós chipsek, a gyorséttermi csirke, a cukros ételek, italok, és a velük együtt fogyasztott só vagy sós étel szintén emeli a vérnyomást.

A nátrium a támadás középpontja, a média soha nem tesz említést arról, hogy a bűnös az adalék. Ezek a felelősek a nátrium felszívódásáért és visszatartásáért.

Közönséges asztali sót és nátriumglutamátot együtt fogyasztva a vérnyomás az egekbe szökik. Étteremben fogyasztott hasábburgonyától szintén. Utóbbit magas hőmérsékleten, finomított növényi olajban sütve még rákot okozó acrylamid is kerül szervezetébe, mely hatással van a májfunkciókra.

Kevés a meggyőzéshez?
A kolloid ezüstöt hugyúti fertőzés esetén használják.
Enyhe hatású, így napok vagy hetek szükségesek a gyógyuláshoz.

Többen leírták, hogy a hetekig tartó fertőzést A-től Z-ig antibiotikumokkal kezelték, egyik sem működött hatásosan, még a nagyon jól ismert Erythromycin, Ciprofloxacin és hasonlóak sem. Kipróbálták a 2 teáskanál tengeri sós kezelést és a fájdalom szinte azonnal megszűnt. Egyetlen dózisnak hosszan tartó "halálos" hatása van, és 7 napon belül eltűnt az állapot.

Véletlen?
Gyomorfájdalom és hugyúti fertőzésre a szokásos antibiotikumok nem reagáltak.
A páciens orvoshoz ment, és kórházi beutalót kapott.
Olvasta a leírást, és elhatározta, hogy kipróbálja a 2 teáskanál tengeri sót vizzel.
30 percen belül nagymértékben csökkent a fájdalom.
Másnap ismét dolgozni ment.

Így a kolloid ezüst olyan versenytársat kapott, mely jobban végzi a dolgát.
A finomítatlan, kezeletlen sót. A szinergiában van a lényeg.
Sót és kolloid ezüstöt keverve a hatás sokszorozódik.

Nagyon sok ember szenved lyme betegségben, lupustól, gyomorrendellenességtől, fibromyalgiától, stb. Csupán a fenti sótól érezték állapotuk javulását.

Természetesen variálhatóak a szerek, így hatásuk jelentősen megnő.
Kezeletlen sóhoz önthet néhány csepp hidrogénperoxidot, kezeletlen sóhoz adhat C-vitamint és citromot, vagy organikus, pasztőrizálatlan, kezeletlen almaecetet is.

Reméljük ezzel a rövid bevezetővel kinyitottunk egy új ajtót."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése