2011. május 5., csütörtök

Leukémiáról - szeliden

Leukémiáról - szelídenhttp://www.jomtom.hu/leukemia_gyogymod_szeliden.html

Számtalan esetben segített a szervezet pH szintjének emelése a leukémia gyógyulásában. Egy esetben még a kemoterápiás eljárás kezdete előtt teljes gyógyulást tapasztaltak. A vér pH értékét nem kell növelni, megfelelő lúgosság esetén a test biokémiája megváltozik.

Leukémia orvosság volt egyik esetben 1/2 teáskanál szódabikarbóna és 1/2 teáskanál citromsav 1/2 pohár vízben (fél pohár, nem egész!!) naponta két alkalommal.



3-4 hét szükséges, mire a szervezet pH puffer értéke eléri a megfelelő szintet, amikor a test maga tudja kezelni vagy növelni az immunrendszer működését.
A vizelet lúgossága jelentősen emeli a vér Ph értékét, ezzel pozítivan befolyásolja a savas érték "ugrálását" és eléri, hogy a szervezet is kellően lúgossá váljon.
Az immunrendszer megerősödésével a fehérvéjsejtek képesek lesznek felfalni a szervezetben képződött leukémiát.
A leírt orvosság régi, újabb változa, amely a puffert megfelelően tudja emelni az alábbi:
1/2 teásknaál nátriumcitrát (sodium citrate) és 1/8 teáskanál káliumcitrát (potassium citrate) 1/2 pohár (ismét 1/2 pohár!!) vízben, legalább 2, inkább 3 alkalommal naponta.

Egy hónap után mindkét említett keveréknél csökkenteni kell 1/4 teáskanál szódabikarbonára és 1/4 teáskanál citromsavra 1/2 pohár (ismét 1/2 pohár) vízben.

A lúgos puffer megakadályozza savas pH csúcsokat, és amíg ez létezik, addig a szervezet homeosztázisa is kitűnő, mert tud a lúgos a biokémiai változásoktól, és ez hatással van a vizelet pH értékére is.

Fentiekből adódik, hogy nem a vér és a vizelet pH értékét kell emelni, hanem az elégséges pufferszintet kell elérni.

Egy nagyon egyszerű leukémia szer arra az esetre, amikor a lúgosság emelkedik, a vér oxigénértéke növekszik, a szénsavas gázokból származó szénxiodid szintje csöken, és a nitritoxid szint emelkedik: naponta 2-szer 3-5 csepp 3%-os étkezési minőségű H2O2 hozzáadása a lúgosító keverékhez. Ez oxidációval csökkenti a szükségtelen mérgezési terhelést, amely szintén segíti az immunrendszert.

Saját megjegyzés: a gyógyszertárakban árult 3%-os hidrogénperoxid stabilizáló szert tartalmaz, emiatt alkalmatlan belső fogyasztásra.
A fodrászkellék boltokban kapható 6%-os szintén alkalmatlan emberi fogyasztásra.
Ha a fenti összetevők nem szerezhetőek be egyszerűbb orvosság 2 evőkanál frissen csavart citromlé 1/2 teáskanál szódabikarbonával 1/2 pohár vízben napi 3 alkalommal.
Más esetben a leukémia egyszerű, hatásos kezelése 1 csepp szegfűszeg illóolaj 1/2 vagy 1 pohár vízben, napi 3 alkalommal. Össze kell keverni, és meginni.
A szegfűszeg illóolaj a szódabikarbonával dolgozik legjobban együtt.
A szegfűszeg illóolaj az egyik legerőteljesebb antioxidáns az ORAC skálán.

A leírásban több helyen kiemeltem az 1/2 pohár kifejezést.
Egy másik fordításomban olvasható, hogy ez a töménység szükséges a megfelelő puffer érték eléréséhez.
Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az alábbi leírás egy biokémikus által írt cikk fordítása. A tartalmat semmilyen egészségügyi hatóság vagy szervezet nem ellenőrizte, és semmilyen garanciája nincs a gyógyuláshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése