2016. szeptember 7., szerda

Táplálkozzunk tudatosan: Mely ételekkel tudjuk segíteni tesünk 5D szilícium...

Táplálkozzunk tudatosan: Mely ételekkel tudjuk segíteni tesünk 5D szilícium...:    





Mely ételekkel tudjuk segíteni tesünk 5D szilícium átalakulását?


   
  Hatalmas változások vannak jelen a
Földön, sokkal erőteljesebben és érezhetőbben mint eddig bármikor.
Bármerre fókuszáljuk a figyelmünket, mindenhol ez a tisztulási folyamat
van, bármennyire is nem annak tűnik. Ezek a tisztulások, hasonlóan a
külvilághoz bennünk is zajlanak. Az egész testünkben hordozzuk ezt az
átalakulást, átlényegülést. S ahogyan átalakul a világunk, mi magunk is
mássá válunk, mindez sejtszinten történik, ami persze kihatással van a
fizikai testünkre is.

     Mindenki rendelkezik egy kettős-helix szerkezetű DNS-sel. A tudósok
rájöttek, hogy újabb helixek fejlődnek ki. A dupla helixben két DNS
szál csavarodik spirál alakzatban és idővel 12 helix fog kifejlődni.
DNS-ünk lassan átalakul, és sokkal többre leszünk képesek, mint jelen
pillanatban. Karbonalapú, 2 szálú DNS-el rendelkező élőlényekből
kristály lényekké alakulunk, akiknek 1,024 szálú DNS-ük van, mivel
csakis kristály szerkezetek tudnak létezni a magasabb szintű
dimenziókban. Testünk Szíriuszi DNS szálakkal olvad össze, mivel ez a
forma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással
sikerül az integrálódás.
A felemelkedés folyamatában a 3D szén alapú testünk 5D szilícium alapú testté alakul.
    A kristályosodás folyamata napjainkban jelentősen felgyorsult.
Ehhez a folyamathoz táplálkozásunkkal is nagyban hozzájárulhatunk.
Szilíciumban gazdag étrendre kell váltanunk!
A növényvilágban található és az emberi szervezet számára hasznosítható formája az amorf szilícium-dioxid. Ez a szilícium-dioxid nem keményíti, hanem rendkívül rugalmassá és könnyűvé teszi a test szöveteit.
A legismertebb és leghétköznapibb forrás a paradicsom, uborka, burgonya, fokhagyma, kukorica, ananász, kapor, torma, mandarin, zöldbab, mazsola, amelyeknek a szilícium tartalma már említésre méltó.
A következő lépcsőfok a cékla, a spenót, búzakorpa és a rizs (teljes),
amely már kétszer annyi szilíciumot tartalmaz. A gyerekeknél
megfigyelhető a fokozott céklafogyasztás, hiszen alapvető szükségletüket
elégíti ki. A spenóttal és céklával említhetjük egy lapon a banánt
is. (Azonban a banán fogyasztását célszerű korlátozni magas
káliumtartalma miatt. Túlzott fogyasztása felborítja a szervezet
ionháztartásának egyensúlyát.)
Nagy szilícium tartalmú a köles és az árpa. A köles szilíciumtartalma közel 30-szorosa az eddig felsorolt élelmiszereknek.
A zab szilícium tartalma még több. A zabkorpa
az, amelynek szilícium tartalma 100-szorosa pl. a cékla szilícium
tartalmának. A napi zabkorpa fogyasztás nagymértékű változást
eredményez. A test láthatóan rugalmassá, erőssé, könnyűvé válik.
A szilícium felszívódását két tényező segíti: az egyik a C-vitamin, másik a kalcium.
A mezei zsurló a növényvilág legmagasabb szilícium
tartalmú tagja, 18% a kovasav-szilícium tartalma. Növénnyé alakult
kristálynak is nevezik. A rend és a szerkezet megtestesítője.
A kovasav, amely szilícium tartalmú szervetlen sav, ad némi pluszt az
ételeinkben bevitt szilíciumhoz képest. A szervezet ellenálló képességét
növeli, a bőr szerkezetét nagymértékben javítja, regenerálja, erősíti a
hajat, körmöt és a narancsbőr ellenszere. A csontszerkezetet, a
porcokat, a kötőszövetet erősíti. A köszvény, reuma, gyulladások, TBC,
hörghurut, vese és hólyagbetegségek, ödémák, epe és májbetegségek
gyógyító növénye. Vérzéscsillapító. Alapvető a kollagén termelődéshez és
újjáépíti a sejtmembránt.
Használata figyelmet követel. Két fontos dologra mindenképpen
figyelni kell. A beszűkült veseműködéssel élő betegek és a súlyos
szívbetegek kis mennyiségben fogyaszthatják. Növekedésben lévő csontok
esetén túlzott bevitele okozhat deformitásokat.
Egészséges ember szervezetéből a többletet a vese kiválasztja.
További, szilíciumot tartalmazó gyógynövények: aloé, fehérmályva, citromfű, ginkgo, hibiszkusz, ginzeng, csalán és orvosi zsálya, amelynek fogyasztása daganatos betegségek esetén különösen ajánlott.
Amikor az életmódunkat a szilícium alapú táplálkozás felé fordítjuk, tartsuk be a fokozatosság elvét. A húsmentes táplálkozást folytatók kétségtelen előnyben vannak, hiszen a hús ehhez az életformához nem járul hozzá.
Az igazi kihívás nem a hús, hanem a mesterséges adalékanyagok, mérgek, savak elhagyása az étrendből.
A tiszta víz szerepe ebben a táplálkozási formában domináns. A gyógyteák mellett még egyszer annyi tiszta víz fogyasztása szükséges. A szervezet napi igénye 2,5 – 3,5 l körül van.
Amit még érdemes beszerezni, azok a Schüssler sók.
Igazából mindegyikre szükség lenne egy sorozat erejéig. A Schüssler féle
biokémiai sók minden élő szervezetben megtalálhatók,
nélkülözhetetlenek, és alapfeltételei az egészségnek. 12 fő sóvegyületet
ismerünk, amelynek mennyisége, aránya a sejteken belül és kívül
meghatározza a szervezetünk felépítését, működését. Ha az egyensúly
felborul, különböző tünetek, betegség-állapotok alakulnak ki.
Ezek az ásványi sók természetes módon, táplálkozással nem vihetők be a
szervezetbe, mert méretüknél fogva a sejtek membránján nem jutnak át.
Így csak a vér és szövetközti nedv raktárai pótlódnak, sejten belül a
hiányállapot megmarad. A hiányállapotoknak jellegzetes tünetei vannak,
szerkezeti és működésbeli elváltozásokat okoznak. Ezek a jelek könnyen
felismerhetők, diagnosztizálhatók, például az arcról.
Azonban sorozat 11. eleme a SILICEA, kovasav-siliciumot tartalmaz, tehát
azt mindenképpen érdemes beszedni egy kúrát és időnként megismételni.
Forrás: Ébredés Háza és Galaktikus Portál