2013. november 11., hétfő

ITAL, AMELY LEGYŐZI A RÁKOT, MEGERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT.

ITAL, AMELY LEGYŐZI A RÁKOT, MEGERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT.

A Miracle Drink nevű italt évtizedek óta isszák a kínaiak, azért hogy egészségesek maradjanak. Egy tüdõrákos férfinak, Seto-nak, azt javasolta egy táplálkozás-szakértõ, igyon 3 hónapon át ebből az italból, az eredmény pedig nem maradt el. Seto meggyógyult a rákból! Csodálatos ital és könnyû is az elkészítése.
Hogy elkészítsük ezt az élettel teli italt csupán
- egy céklára,
- egy sárgarépára és egy
- almára van szükségünk.
Megmossuk jól a hozzávalókat, kockákra vágjuk és beletesszük egy blenderbe, hozzáöntünk egy kis vizet és összeturmixoljuk. Amint kész van már ihatjuk is.

 

Ebben segít ez az ital:

- megelőzi a rákos sejtek kialakulását
- megel
őzi a máj, vese, hasnyálmirigy betegségeit és meggyógyítja a gyomorfekélyt
- meger
ősíti a tüdõt, megelõzi a szívinfarktust és csökkenti a magas vérnyomást
- erõsíti az immunrendszert
- jót tesz a látásnak
- lecsökkenti az izomlázat
- méregtelenít, javítja a bélm
űködést, jó a székrekedésre.
- meggyógyítja a pattanásokat és szépíti a b
őrt
- el
űzi a kellemetlen leheletet
- csökkenti a fájdalomérzetet

Ezek mellett:

- nincs mellékhatása
- rendkívül tápláló és könnyen felszívódik
- a fogyókúrában is rendkívül hasznos
- immunrendszered 2 hét alatt meger
ősödik

Mikor és mennyit fogyasszunk?

A három hozzátevõbõl és a vízből 250 ml üdítőt kell kapnod.
A maximális hatás érdekében két adagot igyunk egy nap. Reggel éhgyomorra (a reggelit egy órával a turmix után együk) és este, 17 óra után.

Olvastad? Rákellenes vitamint titkol a gyógyszeripar

 World Without Cancer címû kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni és amely rákölõ hatásáról már éve óta tudni lehet.
Már bizonyított tény, hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket. A szerzõ több információt is leleplez a rákgyógyításról köszönhetõen a B17 vitaminnak, és felteszi a kérdést “Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?”
Griffin szerint a B17 vitamint azért nem használják a hagyományos orvoslásban, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke meggyógyítani az embereket. Évente több milliárd dollárt költenek kutatásokra és a rák kezelésére, ugyanakkor több milliárd dollárt azokra a gyógyszerekre, amelyek felveszik a rákkal szembeni versenyt. Ezek fényében a B17 vitamin eltusolása gazdasági lépés a gyógyszergyártók által uralt világunkban.
A B17 vitamin leginkább a kajszi magjában található. Jótékony hatását már ezelõtt 35 évvel bizonyították. A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson sikeresen alkalmazta ezt a vitamin páciensein.
A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva és az alma magjában található, de van belõle a lenmagban és szõlõmagban is.
Jelenlegi életvitelünk során rengeteg fehérlisztet, cukrot, olajat és félkész ipari terméket fogyasztunk, míg az organikus, természetes élelmiszerek egyre ritkábbak az étrendünkben. Nagyszüleink még fogyasztottak ezekbõl az ételekbõl, ez is azt bizonyítja, hogy az õ idejükben ritka volt a rákbetegség, anélkül jutottak hozzá a vitaminokhoz, hogy tudatosan tudták volna, épp a betegségektõl mentik meg magukat.
A B17 vitamint ezelõtt 35 éve betiltották a rákbetegség kezelése esetén, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják ha minden nap fogyasztunk ezekbõl a vitaminokból, elkerülhetjük a rákbetegségek kialakulását.
A szerzõ szerint az amerikai gyógyszergyártól hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra, így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17 vitamint tartalmazták. Sõt, sok esetben azt a pletykát terjesztették, hogy a kajszimag ciánt tartalmaz, így megmérgezheti azt, aki fogyasztja. Az igazság az, hogy eddig senki sem halt meg a kajszimagtól, még akkor sem ha nagy adagban fogyasztott kajszimagot vagy mandulát, írja Edward Griffin könyvében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése