2015. október 31., szombat

Tápanyag és vitamingyilkosok

Tápanyag és vitamingyilkosok



Tápanyag és vitamingyilkosok

Számos, naponta használt és fogyasztott termék pusztítja a szervezetünkben levő vitaminokat és tápanyagokat.

Mit pusztítanak el?

Aszpirin: A-vitamin, kálcium, kálium, B complex és C-vitamin.
Klór: E-vitamin.
Csokoládé: kálcium és D-vitamin.
Fluorid: C-vitamin, DNS előállításhoz használt enzimeket elpusztítja.
Altatók: folsav és D-vitamin.
Nitrátok és nitritek: A-, C- és E-vitamin.
Cukor és fehérliszt termékek: B-complex vitaminok.
Fogamzásgátló tabletta:folsav, B1-, B2-, B6-, B12-, C- és E-vitamin.
Cortison: A-, B6-, C-, D-vitamin, cink, kálium, és csökkenti az immunfunkciót.
Stressz: minden vitamintartalékot, és 50%-ra csökkenti az immunfunkciót.
Koffein: B1-vitamin, inositol, biotin, kálium, cink. Kálcium és vas felszívódását csökkenti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése