Székrekedés - kezelése szeliden" | jomtom.hu
Egyik olvasónk hívta fel figyelmemet, hogy só és só között nem lehet olyan nagy különbség, hiszen minden bányászott só évmilliókkal ezelőtt keletkezett.
Igaza van, javítottam a tartalomban.
"A székrekedés és só tárgyában célszerű figyelembe venni, hogy a feldolgozott só (bolti, finomított, fehérített) jól izesít, másra azonban kevésbé hatékony.
A finomított, fehérített és feldolgozott asztali sók csupán nátriumklóridból állnak.
Egyéb ásványi összetevőiket, pld. magnézium, kálium, stb. gondosan eltávolítják.
Ezekre a robbanószert és kémiai termékeket gyártó iparnak van óriási szüksége.
Ha ránéz a térképre, rögtön tapasztalni fogja, hogy szinte minden sófinomító mellett lőszerüzem, fegyvergyár, műtrágyagyártó vagy valamilyen gyógyszergyártáshoz kapcsolódó tevékenység folyik.
A feldolgozott, finomított só rendszerint hidrofób adalékot, aluminiumhidroxidot tartalmaz. Azért adják hozzá, hogy szárazon tartsa a sót, és könnyen kifolyjon a tartóból.
Szervezetünknek nincs szüksége aluminiumra
A természetes, finomítatlan só mentes az adalékoktól.
Megtartja a nedvességet, mivel hydrophil (vonzza a vizet), így az ujjak közé véve könnyedén ízesítheti vele az ételt.
A feldolgozott sóban levő aluminiumhidroxid okozza a székrekedést, mivel kivezeti, kiszívja a vizet a bélrendszerből. A finomítatlan só lúgosabb, legalább 7 pH értékű. Éppen az ellenkezőjét végzi, vizet vonz a bélrendszerbe, így lágyabbá válik a széklet.
A természetes, finomítatlan sók ásványi anyagokat, így magnéziumot és káliumot is tartalmaznak, melyek nagyon előnyös a szervezetnek.
Mielőtt bárki a kálium halálos hatásáról próbál meggyőzni, érdemes olvasnia néhány biokémiai tankönyvet és megismernie a sejtek működését.
A finomítatlan, fehérítetlen tengeri és más bányászott sók, így a Himalája, Holt-tengeri a legősibb antibiotikum, melyeket az emberek ismernek.
Útközben a történelem könyvek elfelejtették ezt a kiváló gyógyszert, mely tökéletesen ellenállt a baktériumok és virusok támadásának.
Ez a legegyszerűbb szer, melyet valaha megismertünk.
Azoknak, akik még ennél is hatásosabb gyógyszerre van igényük, adjanak egy teljes citromot a tengeri sóhoz, hogy többszörösére növeljék antibiotikus és baktériumellenes hatását. A só csodásan működik a gyakorlatban.
A finomítatlan, kezeletlen sók nem szinte észrevehetetlen mértékben emelik a vérnyomást. Nem úgy, ahogyan az "Év honlapjain" és más portálokon olvasható.
A szupermarketekben vásárolt általános asztali só emeli a vérnyomást.
A hot dog adalékaival szintén emeli a vérnyomást. A sózott hasábburgonya, a sós chipsek, a gyorséttermi csirke, a cukros ételek, italok, és a velük együtt fogyasztott só vagy sós étel szintén emeli a vérnyomást.
A nátrium a támadás középpontja, a média soha nem tesz említést arról, hogy a bűnös az adalék. Ezek a felelősek a nátrium felszívódásáért és visszatartásáért.
Közönséges asztali sót és nátriumglutamátot együtt fogyasztva a vérnyomás az egekbe szökik. Étteremben fogyasztott hasábburgonyától szintén. Utóbbit magas hőmérsékleten, finomított növényi olajban sütve még rákot okozó acrylamid is kerül szervezetébe, mely hatással van a májfunkciókra.
Kevés a meggyőzéshez?
A kolloid ezüstöt hugyúti fertőzés esetén használják.
Enyhe hatású, így napok vagy hetek szükségesek a gyógyuláshoz.
Többen leírták, hogy a hetekig tartó fertőzést A-től Z-ig antibiotikumokkal kezelték, egyik sem működött hatásosan, még a nagyon jól ismert Erythromycin, Ciprofloxacin és hasonlóak sem. Kipróbálták a 2 teáskanál tengeri sós kezelést és a fájdalom szinte azonnal megszűnt. Egyetlen dózisnak hosszan tartó "halálos" hatása van, és 7 napon belül eltűnt az állapot.
Véletlen?
Gyomorfájdalom és hugyúti fertőzésre a szokásos antibiotikumok nem reagáltak.
A páciens orvoshoz ment, és kórházi beutalót kapott.
Olvasta a leírást, és elhatározta, hogy kipróbálja a 2 teáskanál tengeri sót vizzel.
30 percen belül nagymértékben csökkent a fájdalom.
Másnap ismét dolgozni ment.
Így a kolloid ezüst olyan versenytársat kapott, mely jobban végzi a dolgát.
A finomítatlan, kezeletlen sót. A szinergiában van a lényeg.
Sót és kolloid ezüstöt keverve a hatás sokszorozódik.
Nagyon sok ember szenved lyme betegségben, lupustól, gyomorrendellenességtől, fibromyalgiától, stb. Csupán a fenti sótól érezték állapotuk javulását.
Természetesen variálhatóak a szerek, így hatásuk jelentősen megnő.
Kezeletlen sóhoz önthet néhány csepp hidrogénperoxidot, kezeletlen sóhoz adhat C-vitamint és citromot, vagy organikus, pasztőrizálatlan, kezeletlen almaecetet is.
Reméljük ezzel a rövid bevezetővel kinyitottunk egy új ajtót."
Egyik olvasónk hívta fel figyelmemet, hogy só és só között nem lehet olyan nagy különbség, hiszen minden bányászott só évmilliókkal ezelőtt keletkezett.
Igaza van, javítottam a tartalomban.
"A székrekedés és só tárgyában célszerű figyelembe venni, hogy a feldolgozott só (bolti, finomított, fehérített) jól izesít, másra azonban kevésbé hatékony.
A finomított, fehérített és feldolgozott asztali sók csupán nátriumklóridból állnak.
Egyéb ásványi összetevőiket, pld. magnézium, kálium, stb. gondosan eltávolítják.
Ezekre a robbanószert és kémiai termékeket gyártó iparnak van óriási szüksége.
Ha ránéz a térképre, rögtön tapasztalni fogja, hogy szinte minden sófinomító mellett lőszerüzem, fegyvergyár, műtrágyagyártó vagy valamilyen gyógyszergyártáshoz kapcsolódó tevékenység folyik.
A feldolgozott, finomított só rendszerint hidrofób adalékot, aluminiumhidroxidot tartalmaz. Azért adják hozzá, hogy szárazon tartsa a sót, és könnyen kifolyjon a tartóból.
Szervezetünknek nincs szüksége aluminiumra
A természetes, finomítatlan só mentes az adalékoktól.
Megtartja a nedvességet, mivel hydrophil (vonzza a vizet), így az ujjak közé véve könnyedén ízesítheti vele az ételt.
A feldolgozott sóban levő aluminiumhidroxid okozza a székrekedést, mivel kivezeti, kiszívja a vizet a bélrendszerből. A finomítatlan só lúgosabb, legalább 7 pH értékű. Éppen az ellenkezőjét végzi, vizet vonz a bélrendszerbe, így lágyabbá válik a széklet.
A természetes, finomítatlan sók ásványi anyagokat, így magnéziumot és káliumot is tartalmaznak, melyek nagyon előnyös a szervezetnek.
Mielőtt bárki a kálium halálos hatásáról próbál meggyőzni, érdemes olvasnia néhány biokémiai tankönyvet és megismernie a sejtek működését.
A finomítatlan, fehérítetlen tengeri és más bányászott sók, így a Himalája, Holt-tengeri a legősibb antibiotikum, melyeket az emberek ismernek.
Útközben a történelem könyvek elfelejtették ezt a kiváló gyógyszert, mely tökéletesen ellenállt a baktériumok és virusok támadásának.
Ez a legegyszerűbb szer, melyet valaha megismertünk.
Azoknak, akik még ennél is hatásosabb gyógyszerre van igényük, adjanak egy teljes citromot a tengeri sóhoz, hogy többszörösére növeljék antibiotikus és baktériumellenes hatását. A só csodásan működik a gyakorlatban.
A finomítatlan, kezeletlen sók nem szinte észrevehetetlen mértékben emelik a vérnyomást. Nem úgy, ahogyan az "Év honlapjain" és más portálokon olvasható.
A szupermarketekben vásárolt általános asztali só emeli a vérnyomást.
A hot dog adalékaival szintén emeli a vérnyomást. A sózott hasábburgonya, a sós chipsek, a gyorséttermi csirke, a cukros ételek, italok, és a velük együtt fogyasztott só vagy sós étel szintén emeli a vérnyomást.
A nátrium a támadás középpontja, a média soha nem tesz említést arról, hogy a bűnös az adalék. Ezek a felelősek a nátrium felszívódásáért és visszatartásáért.
Közönséges asztali sót és nátriumglutamátot együtt fogyasztva a vérnyomás az egekbe szökik. Étteremben fogyasztott hasábburgonyától szintén. Utóbbit magas hőmérsékleten, finomított növényi olajban sütve még rákot okozó acrylamid is kerül szervezetébe, mely hatással van a májfunkciókra.
Kevés a meggyőzéshez?
A kolloid ezüstöt hugyúti fertőzés esetén használják.
Enyhe hatású, így napok vagy hetek szükségesek a gyógyuláshoz.
Többen leírták, hogy a hetekig tartó fertőzést A-től Z-ig antibiotikumokkal kezelték, egyik sem működött hatásosan, még a nagyon jól ismert Erythromycin, Ciprofloxacin és hasonlóak sem. Kipróbálták a 2 teáskanál tengeri sós kezelést és a fájdalom szinte azonnal megszűnt. Egyetlen dózisnak hosszan tartó "halálos" hatása van, és 7 napon belül eltűnt az állapot.
Véletlen?
Gyomorfájdalom és hugyúti fertőzésre a szokásos antibiotikumok nem reagáltak.
A páciens orvoshoz ment, és kórházi beutalót kapott.
Olvasta a leírást, és elhatározta, hogy kipróbálja a 2 teáskanál tengeri sót vizzel.
30 percen belül nagymértékben csökkent a fájdalom.
Másnap ismét dolgozni ment.
Így a kolloid ezüst olyan versenytársat kapott, mely jobban végzi a dolgát.
A finomítatlan, kezeletlen sót. A szinergiában van a lényeg.
Sót és kolloid ezüstöt keverve a hatás sokszorozódik.
Nagyon sok ember szenved lyme betegségben, lupustól, gyomorrendellenességtől, fibromyalgiától, stb. Csupán a fenti sótól érezték állapotuk javulását.
Természetesen variálhatóak a szerek, így hatásuk jelentősen megnő.
Kezeletlen sóhoz önthet néhány csepp hidrogénperoxidot, kezeletlen sóhoz adhat C-vitamint és citromot, vagy organikus, pasztőrizálatlan, kezeletlen almaecetet is.
Reméljük ezzel a rövid bevezetővel kinyitottunk egy új ajtót."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése