2013. április 28., vasárnap

Hogyan ismerd meg a felsőbb éned? ~ Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel

Hogyan ismerd meg a felsőbb éned? ~ Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
Hogyan ismerd meg a felsőbb éned?
Mindannyian kapcsolatban állunk az Isteni Erővel. Ha a rendelkezésünkre álló képességek és teremtő hatalom egy kicsivel nagyobb részét használnánk, már úgy érezhetnénk, hogy csodatévők vagyunk.

A bennünk lévő felsőbb én fogalma messze meghaladja a tudatos elménk által felfoghatót. Ez az az erő, amiből a történelem nagy zsenijei és tanítói merítenek, és itt történnek a csodák az életünkben. A következő hét lépés segíthet abban, hogy kapcsolatba lépj a felsőbb éneddel.

1. Hit és elvárás: alakítsd át a világképed!

2013. április 27., szombat

Hatásos gyógyír lehet a tyúkhúr fogyasztása | Sokszínű Vidék - Ahol a jó élet lakik

Hatásos gyógyír lehet a tyúkhúr fogyasztása | Sokszínű Vidék - Ahol a jó élet lakik
Hatásos gyógyír lehet a tyúkhúr fogyasztása
Írta: Kulisch-Szabó Szilvia   
2012. május 15. kedd
tyukhur2A tyúkhúrt sokan gyomnövénynek vagy gaznak tartják, pedig gyógyító hatásai elismertek. Sok betegséget megelőzhetünk vagy kúrálhatunk vele hatékonyan.
A közönséges tyúkhúr (Stellaria media) áprilistól a fagyokig virágzik, gyakran enyhe téli napokon is. Nem nehéz megtalálni bármely veteményeskertben vagy beépítetlen telken, árokparton. A nitrogénben gazdag talajokat kedvelő gyomnövényfaj. Virágai aprók, fehérek, a levelek hónaljában vékony kocsányokon fejlődnek, magányosak vagy álernyős virágzatot alkotnak.

2013. április 22., hétfő

A DNS és a szavak | TUDATBÁZIS – mert nem vagy egyedül

A DNS és a szavak | TUDATBÁZIS – mert nem vagy egyedül

A DNS és a szavak

A DNS és a szavak
Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutat arra, hogy a DNS-t bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újra-programozhatják. Ezek a felfedezések egy új típusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcsszavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesítése nélkül. A genetikai sebészetnek, méltó konkurenciája jelent meg tehát! Az emberi DNS, csupán 10%-át használja fehérje előállításra. Csupán e kis része képezi a nyugaton ismert és népszerűsített kutatások tárgyát. A fennmaradt 90%, ballaszt-anyagnak van nyilvánítva, melynek semmilyen jelentősége nincsen. Ennek ellenére, az orosz kutatók meg vannak győződve arról, hogy a természet egyáltalán nem pazarló, ezért nyelvészekkel és genetikusokkal karöltve elhatározták, hogy felfedezik az emberi DNS fennmaradt részének valódi szerepét. E kutatások eredményeinek következtetései forradalmiak!
GYÓGYÍTÓ SZAVAK

Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz? | TUDATBÁZIS – mert nem vagy egyedül

Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz? | TUDATBÁZIS – mert nem vagy egyedül

Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?

Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?
Dr. Georgi Stankov – Hogyan kell Helyesen Értelmezni a klinikai tüneteket a Fény Test kialakításában
I. rész
A cikkben levő információ a Fény Test Kialakításával (LBP) való személyes tapasztalataimon alapul, mióta 1999-ben beléptem az utolsó és egyben legerőteljesebb szakaszába. 2010 október 13-án befejeztem az LBP-met, amikor felemelkedtem a magasabb birodalmakba, de kérték, hogy térjek vissza a Földre és segítsek az emberiségnek az utolsó kritikus és inkább sebezhető időszakban, összekapcsolva a Föld és az emberiség Dimenzióugrásának és Felemelkedésének az előkészületével ez év novemberében. Ezekből a tapasztalatokból néhányat már leírtam az LBP és a bal kontra jobb agy szerepe közleményeimben.

2013. április 14., vasárnap

A női haj elvékonyodása, figyelmeztető jel. Gyógyítsa haját szeliden | jomtom.hu

A női haj elvékonyodása, figyelmeztető jel. Gyógyítsa haját szeliden | jomtom.hu

A női haj elvékonyodása - figyelmeztető jelzés
Hormonális egyensúlyzavar - tápanyaghiány - stressz - kemikáliák.
Ha a hajnövekedés ott indul meg, ahol szükséges, és ott szűnik meg, ahol nincs rá szükség, a kérdésre testétől megkapta a választ.
A hajzat a nők legfontosabb ékessége.
A nők rengeteg időt fordítanak rá, mégis, az elvékonyodó haj látványa jelzi először a hormonzavart, vitaminhiányt, túlzott stresszt vagy hiányos táplálkozást.
Ezek a gyengülő egészségi állapot tünetei.

Kisérje figyelemmel hajkoronájának változását.
Amikor haja újra egészségéssé válik, nő az esélye, hogy szervezete is követi.

Az elvékonyodó haj táplálkozáshiányt jelez

EMF Kiegyenlítő Technika: Gyógynövények alkalmazása

EMF Kiegyenlítő Technika: Gyógynövények alkalmazása
Gyógynövények alkalmazása
Angolkór: csipkebogyó, diólevél, édesköménymag, kakukkfű, kálmosgyökér, kerekrepkény, tarackgyökér, tölgyfakéreg; ezen kívül csukamáj olaj.
Aranyeres bántalmak, belsőleg:

2013. április 10., szerda

Tobozmirigy kristályai

Tobozmirigy kristályai

A tobozmirigy kristályai

A kristályok több mint 80.000 éve állnak az emberiség szolgálatában. Az ősi civilizációkban gyógyításra, illetve információ- és energiahordozóként használták őket.
A kristályoknak igen sok ágazatban van jelentősége napjainkban, többek között a híradástechnikában, az óraiparban, az űrkutatásban, a hadiiparban.


Az orvostudomány nem is olyan régen felfedezte, hogy az emberi agy közepén található tobozmirigy maga is természetes kristályokat tartalmaz.

Lássunk hát néhány példát illusztrációval:



Vaterit és Kalcit

2013. április 9., kedd

Étel allergia | GAPS™ Diéta

Étel allergia | GAPS™ Diéta


Étel allergia

| 0 hozzászólás
Dr Natasha Campbell-McBride
(Megjelent: Journal of Orthomolecular Medicine, Első negyedév, 2009, Vol 24, 1, pp.31-41)
Az étel allergiák nagyon elterjedté váltak, és a trend emelkedő tendenciát mutat.1 A legtöbb egészségügyben dolgozó nap-nap után találkozik ezzel a problémával. Az Egyesült Királyságban egy mostanában végzett felmérés kimutatta, hogy a lakosság majdnem a fele „allergiás” valamely ételre vagy ételekre.2 Ugyanakkor a hivatalos adatok szerint „valódi ételallergiában” a lakosság 1%-a szenved.1
Ennek az ellentmondásnak az oka az, hogy az ételallergiák, -reakciók és -intoleranciák többsége nem produkál tipikus allergiás tesztprofilokat (megemelkedett IgE vagy IgG, pozitív Prick-teszt és/vagy pozitív RAST teszt).

Belső elválasztású mirigyek

Belső elválasztású mirigyek

Belső elválasztású mirigyek





A fő endokrin mirigyek. (Bal oldalon férfiaknál, jobb oldalon nőknél)

1. Tobozmirigy
2. Agyalapi mirigy
3. Pajzsmirigy
4. Csecsemőmirigy
5. Mellékvese
6. Hasnyálmirigy (Langerhans-szigetei)
7. Petefészek - Ivarmirigy
8. Here - Ivarmirigy

A belső elválasztású mirigyek (endokrin mirigyek) olyan mirigyek, amelyek az életműködéseket szabályozó hormonjaikat közvetlenül a sejt-közötti térbe, és ezáltal a véráramba juttatják. A hormonok így a mirigytől távoli szerveken fejthetik ki hatásukat. Az endokrin mirigyek összessége a Belső elválasztású mirigyek rendszere, az endokrin vagy hormonális rendszer. 

CSÍRA-KISOKOS

CSÍRA-KISOKOS

A fermentált ételek bevezetése | GAPS™ Diéta

A fermentált ételek bevezetése | GAPS™ Diéta
A fermentált ételek bevezetése
A fermentált ételek bevezetése alapvetően fontos, mivel ezek a lehető legjobb formában juttatják a szervezetbe a probiotikus mikróbákat. A táplálék-kiegészítőként bevitt probiotikumok rendszerint csak az emésztőrendszer felsőbb szakaszaiba jutnak el, s ritkán érnek el a bélrendszerig. Ezzel szemben a fermentált ételek az emésztőrendszer teljes hosszában hatnak, a legalsóbb szakaszokba is képesek eljuttatni a probiotikus mikróbákat.

Friss mentaszörp | GAPS™ Diéta

Friss mentaszörp | GAPS™ Diéta


Friss mentaszörp

| 0 hozzászólás
A Bevezető Diéta 1. szakaszától ajánlott ital.
Hozzávalók:
  • 8-10 szépen megnőtt leveles mentaszál
  • 2 citrom
  • 4 evőkanál méz
  • 2,5-3 liter víz
Elkészítés:

Friss bodzaszörp | GAPS™ Diéta

Friss bodzaszörp | GAPS™ Diéta
 Friss bodzaszörp
| 1 hozzászólás
A Bevezető Diéta 1. szakaszától ajánlott ital.
Hozzávalók:
    • 7-8 szépen kinyílt virágporos bodza-virág
    • 2 citrom
    • 4 evőkanál méz
    • 2-2,5 liter víz
Elkészítés:

Házi tejföl | GAPS™ Diéta

Házi tejföl | GAPS™ Diéta
Házi tejföl 
  | 2 hozzászólás

A Bevezető Diéta 1. Szakaszától megengedett.
Hozzávalók: 
  • 1 liter tejszín
  • 2 dl élőflórás joghurt
Elkészítés:

Savanyú uborka | GAPS™ Diéta

Savanyú uborka | GAPS™ Diéta


Savanyú uborka

| 1 hozzászólás
A Bevezető Diéta 3. Szakaszától javasolt étel.
Hozzávalók:

Fermentált hal | GAPS™ Diéta

Fermentált hal | GAPS™ Diéta
Fermentált hal
| 0 hozzászólás
A Bevezető Diéta 1. Szakaszától megengedett. Avokádót csak a 3. szakasztól adjon mellé.
A hal fermentálásához indítóként otthon készített kefírt vagy savót javasolunk. Egy literes befőttes üvegbe való adaghoz 3-4 friss heringre vagy makrélára van szükség. Távolítsa el a halak bőrét és szálkáit és szeletelje őket kis darabokra. Tegye a halszeleteket az üvegbe, és fűszerezze egy kis törött borssal, néhány szelet karikára vágott fehér hagymával (kihagyható), koriandermaggal, babérlevéllel, kapormaggal vagy friss kaporral. Egy másik edényben oldjon fel fél liter vízben egy evőkanál tengeri sót és keverjen hozzá 3-4 evőkanál savót. Öntsön annyi folyadékot a halakra, hogy teljesen ellepje őket. Ha a halszeletek kilógnak, töltsön rájuk még egy kis vizet. Zárja le az üveget, hagyja fermentálódni szobahőmérsékleten 3-5 napon át, majd tegye át az egészet a hűtőszekrénybe. A fermentált hal csak rövid ideig eltartható, fogyassza el a következő néhány nap során. Avokádóval vagy hagymával kínálja.
A hal fermentálás egy másik módja:
Vásároljon néhány szardíniát (hering vagy makréla is megfelel), távolítsa el a pikkelyeket, a fejeket és a belsőségeket. Tegye a halakat egy megfelelő mérető üvegedénybe vagy fémtálba. Adjon hozzájuk 1-2 csésze savót, 1-2 evőkanál sót (literenként), egy teáskanál frissen őrölt fekete borsot, 10 babérlevelet és fél teáskanál frissen őrölt koriander magot. Öntsön a halakra annyi vizet, ami tökéletesen elfedi őket. Érdemes egy kistányért tenni a halak tetejére, hogy biztosan a folyadékban maradjanak. Fedje le az edényt, s hagyja szobahőmérsékleten fermentálódni 3-5 napon át. Amikor a hal elkészült, fejtse le a húst a halcsontokról, vágja falatnyi szeletekre, s kínálja avokádóval, friss kaporral és egy kis vöröshagymával.
(NCM)

Probiotikus italok | GAPS™ Diéta

Probiotikus italok | GAPS™ Diéta
Probiotikus italok

| 0 hozzászólás
Probiotikus paradicsomlé
A Bevezető Diéta 1. Szakaszától megengedett.
Alaposan keverjen össze egy csésze savót, 1-2 evőkanál paradicsom pürét, egy csésze vizet és egy kis sót. Lehűtve kínálja.

Cékla kvász (probiotikus ital)

A Bevezető Diéta 1. Szakaszától megengedett.

Mi a különbség a joghurt és a kefir között? | GAPS™ Diéta

Mi a különbség a joghurt és a kefir között? | GAPS™ Diéta

Mi a különbség a joghurt és a kefir között?

| 0 hozzászólás

A joghurt lakto-baktériumok jelenlétében fermentálódott tej. Enyhébb hatású, ezért csekélyebb méregtelenedési (die-off) reakciókat eredményez, mint a kefir – ezért javasolt a joghurt fogyasztása már a Bevezető Diéta 1. Szakaszában is (kicsi adagokkal kezdve, fokozatosan növelve a mennyiséget).

6 különleges, béltisztító étel | Emésztés | Betegségek

6 különleges, béltisztító étel | Emésztés | Betegségek
6 különleges, béltisztító étel
Az emésztőrendszeri problémák mai világunkban rengeteg embert sújtanak, köszönhető ez a nem megfelelő táplálkozásnak, az ételekben található mérgező összetevőknek és természetesen stresszes életmódunknak. Szerencsére azonban nagyon kicsi változtatással is nagyon sokat tehetünk a kellemetlen panaszok ellen. Íme a 6 legjobb étel beleink tisztántartásához.
1, Alma, almaecet
Nagyon sok béltisztító program szerves része az alma, vagy almaecet, mivel ez a rendkívül rostot gyümölcs kiválóan tisztítja a beleket. Az élelmi rostok és más, fontos tápanyagok elősegítik az egészséges emésztést. Az almában lévő pektinek segítenek eltávolítani a belekben lerakódott toxinokat.
2, Avokádó

2013. április 5., péntek

Korpacibere _Borsul, izvor de sanatate

Borsul, izvor de sanatate
Korpacibere

Borsul, izvor de sanatate

   




Borsul, izvor de sanatate

Borsul nu este nimic altceva decat lichidul acela tulbure, albicios, cu gust acru si intepator cu care acrim ciorbele noastre, romanesti.
Putini stiu insa ca acest lichid, nu prea placut la vedere, are efecte terapeutice deosebite, cu conditia sa fie preparat in casa. Cel de magazin e plin de chimicale, pentru gust si aroma care, pe termen lung, pot face mai mult rau decat bine.

Korpacibere_Borsul trateaza mahmureala

Borsul trateaza mahmureala
Korpacibere
Borsul trateaza mahmureala
   
Borsul trateaza mahmureala
Sarbatorile de iarna au trecut, a ramas doar amintirea lor si, in capul unora, aburii alcoolului de la petrecerea de Sfantul Ioan cand iar au fost intinse mese mari, incarcate cu fel de fel de mancaruri si bauturi, pentru ca la noi, la romani, nu exista familie fara un Ioan, numele cel mai des folosit.
Daca cel cea care a exagerat sau a amestecat bauturile se trezeste cu gura si gatul uscat, cu dureri de cap atroce, cu senzatia puternica de ameteala si de voma, sa apeleze la bors, deoarece borsul trateaza mahmureala.

Lizin

Flavin7 az egészség érdekében
 LIZIN



Amino Lizin
Lizin

Mi az amit szedésével elérhetsz

2013. április 4., csütörtök

Rák| Victorie asupra cancerului!

Citiți această carte online | Victorie asupra cancerului!

RÁK_ GYŐZELEM A RÁK FELETT románul

Citiți această carte online

Doar o singură dată în istoria omenirii s-a făcut descoperirea care va duce la controlul natural al cancerului. Cartea de faţă documentează această descoperire.
O descoperire revoluţionară de această natură îi conduce pe pionierii ştiinţei de la descoperirea mecanismelor celulare subiacente la confirmarea noilor abordări terapeutice la nivelul cercetării de bază şi, în cele din urmă, la dovezile clinice ale pacienţilor bolnavi de cancer.

Partea 1
Să facem inimaginabilul posibil

2013. április 3., szerda

Szendi Gábor: A cukorbetegség gyógyítható? Hát persze!

Szendi Gábor: A cukorbetegség gyógyítható? Hát persze!

Szendi Gábor:
A cukorbetegség gyógyítható? Hát persze!

A cukorbetegség gyógyítható, csak ezt senkinek nem érdeke közölni a betegekkel. Sokkal egyszerűbb a megszokott kezeléseket ajánlani, és ezzel élethossziglan konzerválni az anyagcserezavart. Most úgy tűnik, a hivatalos orvoslásban is megjelennek gyenge hangocskák, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy amit krónikus, gyógyíthatatlan betegségnek kezelnek, az valójában egy gyorsan megszüntethető anyagcserezavar csupán.