2013. március 31., vasárnap

Aloe

2013. március 29., péntek

AGY-AEROBIC


AGY-AEROBIC
Napjainkban inkább a testedzésre koncentrálnak az emberek. Pedig az agytréning is fontos annak, aki nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is fiatal szeretne maradni.
Minden embernek 15 milliárd agysejtje van, annyi "elektromos kapcsolattal", mint amennyit ezer város birtokol. A fül 1600 különböző frekvenciát hall. Minden látóideg 800 ezer rostja több információt továbbít a 132 millió sejtből álló retináról, mint a világ legnagyobb komputer-rendszere.
A modern gerontológia két, feltűnést keltő felfedezést tett: az ember tovább fenn tudja tartani agyának képességét, mint ahogy eddig gondolták, és így szellemileg fiatal maradhat, egészen a késő öregkorig.
 Mese, hogy a "szürke agysejtek" állandóan pusztulnak. A Hooper-Teresi amerikai tudóspáros rájött, hogy aki az agyát intenzíven használja, az megállítja az agysejtek "zsugorodását".

2013. március 26., kedd

A GYŰRŰSIZMOK TORNÁZTATÁSA ENNYI MINDENRE JÓ? KI HITTE VOLNA!!!

Második Szív: A GYŰRŰSIZMOK TORNÁZTATÁSA ENNYI MINDENRE JÓ? KI HITTE VOLNA!!!

A GYŰRŰSIZMOK TORNÁZTATÁSA ENNYI MINDENRE JÓ? KI HITTE VOLNA!!!



 
BALETTÁNCOSBÓL VÁLT NYOMORÉKKÁ. 
PAULA GARBOUG ÚTJA A TOLÓKOCSIBA: 
35 éves volt Paula Garbourg, balettáncos és operaénekes, mikor életét és karrierjét kettétörte egy titokzatos betegség. Egyre kevésbé tudta mozgatni a végtagjait, és hamarosan a járás is gondot okozott neki. Orvosai nem találtak segítséget. Állapota hamarosan olyannyira megromlott, hogy végül járni sem tudott, és orvosai tolószéket rendeltek neki.

ÁLLJ FEL ÉS JÁRJ! Ekkor Paulának eszébejutottak azok az énekórák, mikor észrevette, hogy lábujjhegyen állva szebb hangokat tudott képezni.

Immunerőstés kurkumával

Második Szív: Immunerőstés kurkumával

Immunerőstés kurkumával






IMMUNERŐSÍTÉS KURKUMÁVAL – A LEGKIEMELKEDŐBB ORVOSI FŰSZERREL

Egy orvosbarátnőm feltett a Facbookra egy linket a kurkuma gyógyító hatásáról. Ez nagyszerű, gondoltam, mikor egy orvos valóban gyógyítani akar. Vannak olyan orvosok is, akik elkötelezik magukat. Olyan 15+ évvel ezelőtt, mikor még volt Petőfi Rádió, ott dolgoztam, és a legjobban fizető meló a bujtatott reklám volt. Gyógyszergyárak fizettek érte.

2013. március 20., szerda

ZSENDICE vagy ORDA | hazisajtkeszites.hu

ZSENDICE vagy ORDA | hazisajtkeszites.hu

ZSENDICE vagy ORDA
Ordagolyók
Sokan kérdezik tőlem, mit lehet kezdeni a sajtkészítés során termelt savóval. „Sok tejből készítek sajtot, de csak 10%-a lesz sajt, a többi csak savó. Annyira sajnálom kiönteni!" Nos, nem is szabad!

Miért érdemes a savóval bíbelődni?

A tejsavó könnyen felhasználható, olcsó, egészséges alapanyag, a belőle készített termék immunerősítő, rákellenes hatású, érelmeszesedés gátló, vérrög (trombus) gátló. A savó oldott formában megőrzi a sajtkészítés során veszendőbe menő ásványanyagokat, B-vitaminokat. Szénhidrát-tartalma alacsony, a tej szénhidrát tartalma a savó kezelése során 90-95%-ban teljesen elvész. A savófehérje meghaladja a tojásfehérje biológiai értékét, miközben a tejfehérje csak megközelíti azt.

Mit készíthetünk belőle?

Organikus, szűz kókuszolaj - candida, gyógyulás szeliden | jomtom.hu

Organikus, szűz kókuszolaj - candida, gyógyulás szeliden | jomtom.hu

 VCO kókuszolaj - gyógyulás szelíden Candida albicans -

A tanulmány azt mutatja, hogy a szűz kókuszolaj hatása egyezik a fluconazole (Diflucan) gyógyszerével. (új oldal, hazipatika.com)

Ezek a közepes láncú, telített zsírsavak erőteljes mikróorganizmus elleni hatóanyagok. A kókuszolajban levő kaprilsav lebontja a plazma membránt, melytől a cytoplasma rendezettsége megszűnik, és összehúzódik.
Más szavakkal elpusztul a Candida!

Különböző kutatások állítják, hogy szűz kókuszolajat kellene használni gombás fertőzések kezelésére, a gyógyszernek ellenálló Candida fajok feltűnése esetén.

2013. március 19., kedd

Fülzúgás, szédülés, allergia gyógyítása - 3 ujjas technikával | jomtom.hu

Fülzúgás, szédülés, allergia gyógyítása - 3 ujjas technikával | jomtom.hu

Fülzúgás, szédülés és számos esetben allergia ellen 3 ujjal


A leírás nem pajzán történet.

Az első dolog, melyet észrevesz, a bal orrnyílása elkezd tisztulni és úgy érzi, mintha megnőtt volna az orrnyílása. A sinus nyomása helyreáll. Eldugult fül esetén buborékolást és pattogást fog érezni a jobb fülében. Folytassa. Ahogy a dugulás megszűnik fülében és körülötte, a zúgás és csengés, majd a szédülés is megszűnik, a fájdalom és nyomás kitisztul. Előfordul, hogy azonnal elmúlik évek óta meglevő problémája.


Arthritis - izületi gyulladás legyőzése - szeliden | jomtom.hu

Arthritis - izületi gyulladás legyőzése - szeliden | jomtom.hu

Arthritis gyógyítás - szelíden


A cikket mindenkinek ajánlom, hiszen az állapot nem kortól függő.
A felírt gyógyszerek szedése, a krémek, injekciók alkalmazása bizonyára nagy segítség a mindennapi életben. Reméljük sikerül más irányban is felkelteni érdeklődését.

Döntse el Ön, megéri-e.
....narancslével és almaecettel végeztette a léböjtkúrát......
A betegek éjjel sírtak a fájdalomtól. Sírjon Ön is, hogy örökre elfelejtse!

Megérkezett az első vélemény olvasónktól.
Újabb levélben olvasónk leirta a beszerzés nehézségeit.
Megköszönte, hogy közzétettük a leírást. Az elkészült krém hatásos.


Arthritis - ízületi gyulladás kezelése - szeliden

2013. március 18., hétfő

Kisebb mennyiségű korpacibere előállítása Pregatirea borsului de putina

Pregatirea borsului de putina
Kisebb mennyiségű korpacibere előállítása

Pregatirea borsului de putina
Attached Image
Hustele nu se arunca niciodata in intregime, se pastreaza, doua pahare, pentru urmatorul bors.Daca n-avem huste le preparam asa:

Korpacibere készítése Bors - Preparare

Bors - Preparare
 Korpacibere készítése
Bors - Preparare
½ kg tarâte de grâukg malai, 1 pahar de huste, 2 felii pâine neagra, 5 -6 apa, 2-3 carbuni stinsi.

Borsul se prepara într-un vas de sticla,spalat bine si uscat. În vas se amesteca tarâtele de grâu cu malaiul în atâta apa rece cât sa le acopere,pentru ca substanta albuminoasa sa se dizolve. Peste 15-20 minute se adauga restul de apa clocotinda si se amesteca cu un facalet sau lingura de lemn pâna se raceste atât cât sa devina suportabila la atingerea cu mâna. Se adauga hustele,se amesteca din nou,apoi se introduc feliile de pâine si 2 - 3 carbuni stinsi care împiedica prinderea unui miros neplacut si ajuta la limpezirea borsului. Se mai adauga si o creanga cu frunze de visin.

2013. március 17., vasárnap

Tejsavó, korpacibere és savanyú káposztalé, ZERUL, BORSUL si MOAREA DE VARZA

ZERUL, BORSUL si MOAREA DE VARZA
Tejsavó, korpacibere és savanyú káposztalé
ZERUL, BORSUL si MOAREA DE VARZA

     Printre amintirile cele mai parfumate din anii copilariei se numara zilele in care bunica mea prepara branza, borsul si muraturile. Asezat tacut si cuminte pe lavita din bucatarie, priveam uimit arsenalul ei de ulcele, palnii si coveti de lemn, pe care le manevra ca un adevarat alchimist. La scurta vreme, spatiul incaperii se umplea de arome acrisoare si aspre, dominate de mireasma tare a mararului. Oparirea panzei in care 21121r1719v se facea branza, taierea ramurii de visin care se punea in bors sau adaugarea verdeturilor din gradina in muraturi mi se pareau mai mult decat o treaba a bucatariei, un adevarat ritual. Iar cand bunica-mi dadea sa gust din minunile ei, spunandu-mi ca o sa ma fac mare, sanatos si frumos, ma si vedeam calarind caii lui Fat-Frumos.

Só a vérben,titkok rák ellenSAREA DIN SANGE/ SECRET ANTICANCER

Fw: F.IMPORTANT !!! SAREA DIN SANGE/ SECRET ANTICANCER -
 Só a vérben,titkok rák ellen
 
 
multa sanatate ! O TAINA MEDICALA! Sarea din sange!!!
SECRET ANTICANCER O TAINA MEDICALA!

Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii "prostimii".
Lipsa sarii din sange!! Interesant,dar LOGIC.Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a "normalului". Sa aiba aceeasi justificare? Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii "prostimii". Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !

2013. március 13., szerda

Leac pentru bolile de ochi Sfaturi de sanatate din Israel

Sfaturi de sanatate din Israel
Leac pentru bolile de ochi
         Pentru probleme de ochi de orice fel se recomanda o reteta pe cat de curioasa, pe atat de sigura, care a fost practicata inca de vechii fenicieni, fiind descoperita pe tablitele din manuscrisul de la Cairo. Se iau cam 200 g ficat de vaca si se fierb in apa, fara nici un alt adaos, cateva minute, apoi se pune un prosop peste cap si se face baie de ochi cu aburii ficatului, timp de 10 minute, dupa care se sta cu prosopul pe ochi, pana se raceste. Procedeul se repeta cam 10-14 zile, in functie de vehementa bolii. Rezultatul este garantat la orice boala oftalmologica: cataracta, miopie, prezbitism.

Borsul de sfecla si bolile de ficat

Sfaturi de sanatate din Israel
Borsul de sfecla si bolile de ficat
         Pentru toate problemele de ficat si fiere se recomanda o bautura care are darul de a curati si fortifica organele interne. Este borsul de sfecla natural si simplu: 1 kg sfecla, o legatura de patrunjel, o legatura de marar, o legatura de leustean, o capatana de usturoi, o lingurita de drojdie sau o mana de malai.
         Toate se pun la borcan, se toarna deasupra apa si se lasa la macerat (nu la soare). Cand lichidul e gata acrit, se strecoara si se reumple cu 22522q1620w apa borcanul. Borsul care rezulta a doua oara este mai slab, dar inca bun. Din prima strecurare, se beau cate doua pahare pe zi, din a doua - cate patru pahare pe zi.
         Acest bors, combinat in paralel cu ceai de galbenele (tot de doua ori pe zi) si cu seminte de Silibum Marie - un scai foarte raspandit -, mi-a vindecat fata de hepatita C in sase saptamani.
         Borsul se poate bea in tot cursul anului, fiind foarte bun si ca preventiv al bolilor de ficat si de fiere, si ca depurativ general al organismului. Este si fortifiant, fiind cunoscut efectul de regenerator al sangelui pe care il are sfecla.

Korpacibere Ce nu ştiai despre borşul de putină | adevarul.ro

Ce nu ştiai despre borşul de putină | adevarul.ro
Borşul de putină este un ingredient specific bucătăriei româneşti. Datorită numeroaselor sale proprietăţi nutriţionale, el poate fi folosit şi în cure, cu scop terapeutic. Borşul de putină, preparat în casă din ingrediente naturale şi folosit ca ingredient pentru ciorbe, este un remediu pentru o serie de afecţiuni: de la astm, bronşite, oboseală cronică, boli nervoase şi endocrine până la alcoolism.Extern, borşul se foloseşte în cosmetică, pentru catifelarea tenului. Cum se prepară Pentru prepararea unui borş gustos şi sănătos, ai nevoie de următoarele ingrediente: 500 g tărâţe de grâu, 100 g mălai, o crenguţă cu frunze de vişin, 5 l de apă, 20 g de drojdie şi 1 kg de pâine neagră. Se face o plămadă din 500 g de tărâţe, mălai, drojdie de bere şi apă caldă. Se lasă să dospească peste noapte şi, după ce a crescut, se pune într-o putină de 20 de litri. În niciun cazborşul nu se prepară în vase metalice. Se adaugă restul de tărâţe şi apa călduţă şi se lasă să dospească cinci-şase ore. După aceea, se adaugă apă clocotită până ce se umple va­sul, apoi pâinea tăiată felii, bine prăjită, şi crenguţa de vişin. Se a­mestecă borşul cu o paletă de lemn şi se lasă să se limpezească timp de 24 de ore, apoi se poate folosi. După ce borşul s-a consumat şi rămâne un amestec pe fundul vasului, adaugă apă fiartă şi agită bine. După 24 de ore, se obţine o nouă serie de borş. Cură revitalizantă Nutriţioniştii recomandă cura cu borş pentru revigorarea întregului organism. Dacă vrei să fii în formă, bea câte o cană cu borş cu 15 minute înaintea fiecărei mese principale, timp de 20 de zile. După o pauză de şapte zile, cura se poate repeta. Calmează durerile de ficat Dacă ai probleme cu ficatul sau cu bila, bea pe stomacul gol, cu 15 minute înainte de masă, câte o cană cu borş. Pentru a fi mai eficientă terapia, în cana cu borş se adaugă o jumătate de linguriţă de pulbere de pelin. Reglează nivelul glicemiei Nivelul crescut al glicemiei este „un fenomen”(cum îl numesc nutriţioniştii) care apare frecvent la amatorii de dulciuri. Dacă eşti în această situaţie, ca să eviţi complicaţiile specifice diabetului, apelează la două remedii tradiţionale: borşul şi ceapa crudă. Bea câte o cană de borş înaintea meselor principale, iar ceapa o poţi adăuga în salata de crudităţi. Dacă ai probleme cu nivelul glicemiei, consumă cele două alimente la fiecare masă, timp de cel puţin 30 de zile. Un complex de vitamine Puterea terapeutică a borşului se datorează substanţelor active din compoziţia ingredientelor sale: tărâţele de grâu conţin vitamine (mai ales vitamine din complexul B, betacaroten), minerale, aminoacizi esenţiali şi carbohidraţi. Drojdia de bere conţine vitaminele din complexul B, vitaminele D şi H (biotina), enzime, minerale în forme uşor asimilabile (calciu, magneziu, fosfor), plus oligoelemente vitale pentru sănătate: seleniu, dar mai ales crom. Scurtează perioada de convalescenţă Persoanele care au afecţiuni pulmonare se refac mai repede dacă, în loc de apă, consumă în fiecare zi un litru de borş amestecat cu 250 ml de infuzie de soc (din două linguriţe de flori uscate şi o cană de apă clocotită). Această băutură se îndulceşte cu miere şi se consumă înaintea meselor principale. Tratamentul trebuie urmat cel puţin două luni. În cazuri grave, terapia se poate prelungi încă două săptămâni. Secrete ascunse în sucul de grâu Specialiştii în geriatrie de la Universitatea din Londra au demonstrat că sucurile de grâu (cum este şi borşul) favorizează absorbţia în intestinul uman a metalelor, precum nichelul, cuprul, seleniul şi aurul, dar şi a vitaminelor, mai ales la nivelul mucoasei intestinale. Specialistul nostru Livia Nena biolog nutriţionist Borşul reprezintă un produs natural, care are la bază procesul de fermentaţie a tărâţei. Acest tonic natural conţine multe minerale, complexul de vitamine B şi multă vitamina C. Fiind un produs natural, este foarte bogat în enzime. Pentru o cură de detoxifiere, se poate bea câte o cană de borş (250 ml) pe zi, timp de 10 zile. Acest tratament se poate repeta de două ori pe an, toamna şi primăvara. Terapia se recomandă persoanelor cu diabet, artrită, gută şi cu probleme reumatice, hepatice şi renale.

Citeste mai mult: adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/ce-nu-stiai-despre-borsul-putina-1_50abf7677c42d5a663834c29/index.html
Korpacibere
Borşul de putină este un ingredient specific bucătăriei româneşti. Datorită numeroaselor sale proprietăţi nutriţionale, el poate fi folosit şi în cure, cu scop terapeutic.
Borşul de putină, preparat în casă din ingrediente naturale şi folosit ca ingredient pentru ciorbe, este un remediu pentru o serie de afecţiuni: de la astm, bronşite, oboseală cronică, boli nervoase şi endocrine până la alcoolism.Extern, borşul se foloseşte în cosmetică, pentru catifelarea tenului.
 Cum se prepară

2013. március 11., hétfő

Természetes megtisztulás | Dr. Balaicza Erika

Természetes megtisztulás | Dr. Balaicza Erika

Természetes megtisztulás

A szervezet megtisztítására és regenerálására talán az újraéledést és újjászületést is szimbolizáló tavasz a legalkalmasabb. Hiszen minél kevesebb környezetszennyező anyag és felesleges vagy hibás anyagcseretermék található sejtjeinkben és az azokat körülágyazó kötőszöveti alapállományban, annál jobban működik a kora tavaszra egyébként legyengült immunrendszerünk is. Sőt kevésbé nagy erővel tör ránk a szokásos tavaszi fáradtság...
Salakanyagok a szervezetben?

Lúgosítás természetesen és olcsón | jomtom.hu

Lúgosítás természetesen és olcsón | jomtom.hu

Lúgosítsunk - természetesen és olcsón


Szipogtató virusgyilkos - immunerősítő a téli influenza ellen.
A leirások alapján igen hatásos. Dicséri, aki elkészítette..

Tudja-e?
A magnézium nagyságrendekkel hatásosabban szívódik fel, ha nem tabletta formában fogyasztja. Orvosi meghatározása: transzdermális felszívódás.
Öntsön 2-3 vizespohár keserűsót akkora műanyag tálba, melyben mindkét talpa elfér. Keverje össze melegvízzel úgy, hogy a víz a bokája fölé érjen.
Áztassa lábait a vízben 20-30 percig.

Ilyen oldatot nyáron is készíthet. Öntse kerti locsolóba, majd időnként permetezze saját lábaira. (Kertes házban lakók öröme.)

A transzdermális forma előnye, hogy csak annyi szívódik fel, amennyire a szervezetnek igénye van.

Nem okoz túlzott magnézium bevitelt, ezáltal hasmenést. Karján a váll és könyök között, a lágy résznél is nagyon könnyen felszívódik.

Szervezete lúgosításához az alábbi formulákat is használhatja:

2013. március 10., vasárnap

Fájdalmas elsavasodás | jomtom.hu

Fájdalmas elsavasodás | jomtom.hu

Fájdalmas elsavasodás?


Hogyan csillapítanak fájdalmat a lúgosító ételek?
Jó hírek a csontritkulásban szenvedőknek.

2 héttel ezelőtti "lúgosító ételek" fordításom feltöltése után örömmel láttam, hogy magyarul is megjelent egy részletes leírás a témában.
Ajánlom elolvasását.

A helytelen táplálkozás nem csak az emésztő- és az érrendszert, de az ízületeket és csontokat is tönkreteszi. Ízületeinkben az elmúlt negyven év tette a legnagyobb károkat. Csak nemrég bizonyosodott be, miért rombolják a modern ételek mozgásszerveinket.

Miért ennék bogyókat?

2013. március 9., szombat

Korpacibere Bors de casa | Gradina visata

Bors de casa | Gradina visata

Korpacibere Bors de casa

Zilele trecute o vecina mi-a cerut husti pentru bors si atunci mi-a venit ideea unui articol despre bors de casa.Recomand tuturor gospodinelor prepararea borsului acasa, pentru ca nu va poate garanta nimeni ca tanti Maria din piata nu pune in bors sare de lamaie ori otet, ori mai stiu eu ce,sau ca vasele ei sunt curate.Cel mai bine este sa faceti exact atata bors cat folositi odata, la o ciorba. Eu fac putin mai mult pentru ca ce ramane, il beau.

Korpacibere Bors acru de casa

Bors acru de casa

Korpacibere Bors acru de casa

Nota 5 (1 voturi)
*****
    De multi ani cumpar bors acru din comert, si tot tanjeam dupa borsul umplut in casa, asa cum il facea acasa bunica.  Acum fiind la tzara m-am hotarat sa-l incerc, am studiat google-ul, mi-am amintit de ce mai facea bunica si m-am apucat de treaba.

2013. március 8., péntek

Közérthetően - A cukorról | jomtom.hu

Közérthetően - A cukorról | jomtom.hu

 A cukorról - közérthetően

A nyugati élelem tele van gyors cukrokkal, melyek napi szinten okoznak pánikot szervezetünkben. Felejtse el azt a halálos ultrapasztörözött fehér krémesítőt.


Melyek a jó cukrok és melyek a rosszak? A cél a jó választás megértése, hogy Önnek és családjának egészségesebbek élelmiszerei legyenek.


Cukrok


A cukor többet jelent a fehérített cukornál, melyet kávéjába vagy teájába tesz.
Cukrot tartalmaz a kávéban levő koffein, az alkohol, a méz, a gyümölcslevekben a gyümölcs, húsa nélkül, és a hámozott burgonya. Az úgynevezett lassú cukrok, melyek például a teljes örlésű magvakban találhatóak, szintén cukrok.

A kőkori ember leszármazottai vagyunk. Az evolúciós folyamatban az ember olyan emlős, akinek a mája nem képes C-vitaminná alakítani a cukrot (több emlős képes rá). Ezért C-vitamin szükségletünket más külső forrásokból, zöldségekből és gyümölcsökből szerezzük be. Genetikailag nem vagyunk képesek nagymennyiségű cukrot feldolgozni.

Gyors cukrok

Méregtelenítés | jomtom.hu

Méregtelenítés | jomtom.hu

A szervezet méregtelenítése


Sokan szeretnék saját szervezetüket méregteleníteni. Kevesen tudják hogyan kell.


Ha gondolt már valamikor szervezete méregtelenítésére, bizonyára tudja, hogy ezzel CSÖKKENTI a testében maradó, míg NÖVELI a szervezetéből kikerülő mérgek mennyiségét.

Ha figyelmen kívül hagyja az 1. fázis és 2. fázis előírásait, NEM fogja tudni méregteleníteni szervezetét, hanem gyakorlatilag MEGNÖVELI a mérgezést.

Az 1. és 2. fázis fogalma igen KRITIKUS a méregtelenítés során, mégis egy átlagos ember szinte semmit nem tud ezekről.


A legtöbb méreg zsírban oldható anyag

2013. március 6., szerda

Visszérgyulladás | jomtom.hu

Visszérgyulladás | jomtom.hu

Visszérgyulladás


Van egy jóval egyszerűbb betegség, amely leírja mindhárom állapotot: vérplakk. Tudósok más néven nevezik. Talán ezeknél is speciálisabb neveket fognak kitalálni, azonban ettől még soha nem tudjuk meg a tünetek valós okát.

Visszér


A visszér a vér sűrűsödésének jele és lehetséges vérplakkokat jelez.
Potenciálisan veszélyes.
Elzárhatja a szív felé menő vér útját. Ilyenkor szívtrombozisnak nevezzük.
Ha az agy felé menő vér útját zárja el, stroke, és ha a lábszárban jelenik meg, visszér.

Van egy jóval egyszerűbb betegség, amely leírja mindhárom állapotot: vérplakk. Tudósok más néven nevezik. Lehet, hogy ezeknél is speciálisabb neveket fognak kitalálni, azonban ettől még soha nem tudjuk meg a tünetek valós okát.

Fokhagyma, bioaktív szelén, hatóanyag nélküli kapszulák | jomtom.hu

Fokhagyma, bioaktív szelén, hatóanyag nélküli kapszulák | jomtom.hu

Fokhagyma, bioaktív szelén, potenciál nélküli kapszulák


Az egész fokhagymában a kéntartalmú alliin és az alliinase enzim elkülönül.
Csak felvágás után élvezheti igen előnyös tulajdonságait.
Minél apróbb darabokra vágja, annál hatásosabb egészségügyi előnye.
A cikksorozat szerkesztés alatt áll.

Fokhagyma (Allium Sativum) és
vad fokhagyma (Allium Ursinum)


A fokhagymáról kimutatták, hogy megvédi a fehér és vörös vérsejteket a vérben levő fémek oxidatív károsító hatásaitól, és saját méregtelenítő hatással is rendelkezik.

A fokhagyma számos kénösszetevőt tartalmaz, ezek közül a legértékesebbek a kén-hydryl csoportok, melyek oxidálják a higanyt, kádmiumot, ólmot, és vízben oldhatóvá átalakítják. Könnyűvé teszi az organizmusok számára a fémek eltávolítását.

Higany mérgezés Fájdalomcsillapítóok, antibiotikumok, antidepresszánsok, candida és a higany (mérgezés) | jomtom.hu

Fájdalomcsillapítóok, antibiotikumok, antidepresszánsok, candida és a higany (mérgezés) | jomtom.hu

A tünetekkel orvostól orvosig megy a beteg - de hiába.


A tünetekkel orvostól orvosig mennek, keresve a probléma gyökerét.
Az orvosok azonban gyakran nem képesek segíteni.
A vizsgálatok fájdalomcsillapítók, antibiotikumok, antidepresszánsok és más gyógyszerek felírásával végződnek. A tüneteket kezelik ugyan, de az okokat nem találják meg.

A candida (vagy a szervezet gombás fertőzése) is általános oka a higanytól lecsökkent immunfunkcióknak.

.....ez segít megmagyarázni, hogy a higanytól mérgezett nők miért tapasztalnak korai menopauzát hőhullámokkal, szabálytalan periódusokat, érzelmi instabilitást, vízvisszatartást, testforma változást, megnövekedett koleszterinszintet, csökkenő szexuális vágyat és depressziót.

Valaminek lennie kell, de mi az?

Vastagbél tisztítás otthon, egyszerűen | jomtom.hu

Vastagbél tisztítás otthon, egyszerűen | jomtom.hu

Csak részletek az oldalról!!!

VASTAGBÉLTISZTÍTÁS COLONIX NÉLKÜL 1.


Természetgyógyászunk ajánlotta:
A Colonix egyik összetevője az "Indiai útifűmaghéj" (Physillum Husk).
Ne költsön 20 ezer forintot a csomagra. Nem éri meg.

Megfelelő rostanyag fogyasztása biztosítja szervezetének a kiválasztást, amely az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges. Lehetővé teszi a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását.

A "bedugult" emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember rendkívül kevés rostot fogyaszt. Naponta legalább 25 gramm szükséges.

C-vitaminról, Vastagbél tisztítás otthon, egyszerűen | jomtom.hu

Vastagbél tisztítás otthon, egyszerűen | jomtom.hu
a fenti oldalról  leirás a :

 C-vitaminról
Nagyon sokan naponta nyomják magukba a különböző táplálkozáskiegészítőket, vitaminokat és gyógynövény kapszulákat, hogy egészségebbnek tűnjenek.
Vajon azok?

Többször "mosolyogtam" két legnagyobb herbál nagy- és kiskereskedelmi forgalmazónál, mikor a pénztárnál álltam sorba.
Legtöbb embernek fogalma sincs, mekkora meggondolatlanságot csinál.

A formulák leírása alapján itthon elkészített keverékeim mindig eredményt hoztak.

Ön tudja-e, hogy a különböző vitaminok hogyan hatnak a szervezetre?
Tudja-e, a C-vitamin lehet csodálatos, de ugyanolyan mértékben katasztrofális?
Tudja-e, hogy az ásványi anyagok párban, de ellentétben is vannak?

Epekő, az egyik legnagyobb egészségügyi veszély | jomtom.hu

Epekő, az egyik legnagyobb egészségügyi veszély | jomtom.hu

Epekő, a legnagyobb egészségügyi veszély


... Amikor a kövek feltorlódnak a májban és a máj epecsatornájában, a hormonok nem tudnak lebomlani és megáll a méregtelenítés..... Amikor a mérgek és "szemét" mennyisége túllépi a test tárolókapacítását, a betegség tünetei megjelennek.


Kép forrása: Anatómia és fiziológia alapjai (Martini-Nath)

májstrukturaA májat olyannak képzelje el, mint egy több száz utcát és házat tartalmazó várost. Földalatti csőrendszer szállítja a vizet, olajat és gázt.
Szennyvíz és szemétszállító kamionok elviszik a város hulladékát.
Az elektromos vezetékek biztosítják az energiát a lakások és üzletek számára.
A gyárak, a szállítási rendszer, a telekommunikációs hálózat és az üzletek biztosítják a lakosok napi szükségleteit.

Arthritis, reumás gyulladás - kenőcs izületi gyulladásra | jomtom.hu

Arthritis, reumás gyulladás - kenőcs izületi gyulladásra | jomtom.hu

 Mélyszövet regeneráló formula

Használható izmok, porcok, ízületek és csontok helyreállításához.
A megadott összetevők bármilyen más csodaszernél jobban stimulálják a vérkeringést, írja a könyv, melyből fordítok.

Izületi gyulladás és krémek, melyek csak elfedik a problémát
Izületi gyulladás és életmódváltás

"Minden arthritisben szenvedőnek ismernie kell az elkészítését." írja a híres orvos.
A kenőcs nem csak csökkenti a fájdalmat, igen komoly gyógyír a fájó szöveteknek.


A kenőcs összetevői