2011. augusztus 29., hétfő

A csodálatos csecsemőmirigy | AntalVali.com

A csodálatos csecsemőmirigy | AntalVali.com: - Google Eszköztárral küldve

Az InforMed oldalán találtam egy nagyon jó, átfogó cikket a kérdéseddel kapcsolatban, még kiegészítem konkrét termékekkel is:

A csecsemőmirigy a szívburok felett trónol, és még egy aktív és erős partnere van, a lép. Mivel hozzá közel, a légcső és a nyelőcső közti területen futnak a nagy nyirokpályák, a csecsemőmirigy egészen különleges helyet foglal el, aktívan részt vesz szervezetünk energiaháztartásában, az idegrendszerünk és hormonrendszerünk, illetve nyirokrendszerünk és immunrendszerünk közötti kölcsönhatásban.

FUNKCIÓI

2011. augusztus 24., szerda

Égési sebre... románul

Égési sebre... románul
 UN SFAT FOARTE UTIL Intr-un curs de Absolventi de Pompieri, au fost invatati, ca atunci cand se produce o arsura, fie ea cat de extinsa ar fi, primul ajutor este sa pui partea afectata sub apa rece curgatoare, pana cand se mai racoreste stratul de piele ars si apoi sa aplici un albus de ou, batut usor spuma, numai ca sa fie mai usor de  aplicat.
ARGUMENT PRO : Acum ceva timp in urma, o prietena a pus la fiert un vas cu apa; cand a luat oala care fierbea, a sarit apa fierbinte pe mana ei si i-a ars o mare parte de piele. A bagat mana imediat sub jet de apa rece, destul timp ca sa nu mai simta caldura initiala, cu toate ca durerea era ingrozitoare. Apoi, a spart doua oua, a separat albusul si l-a batut putin si l-a pus pe mana. Mana ei era atat de arsa, incat, cu cat punea albusul pe piele, pielea se usca si ramanea o pelicula care apoi se intarea, si care era colagen natural. A durat cel putin o ora aplicand strat dupa strat albusul pe mana. Mai tarziu, nu a mai  simtit durerea si in ziua urmatoare abia mai avea o urma rosie-maronie, acolo unde se arsese. Ea a crezut ca va ramane cu o cicatrice oribila, dar pentru surprinderea  ei, dupa 10 zile, nu mai avea nicio urma dela acea intamplare, nu mai avea NIMIC !!! Nici culoarea pielii nu s-a schimbat; acea parte arsa, s-a recuperat total, datorita colagenului existent in albusul de ou, care in realitate, este o placenta si este plina de vitamine. MEREU POATE EXISTA CINEVA CARE SA AIBA NEVOIE DE ACEST MESAJ. TRANSMITE-L SI ALTORA !

2011. augusztus 23., kedd

Almaecet | jomtom.hu

Almaecet | jomtom.hu: - Google Eszköztárral küldve

Almaecet



Normálisnak tartják, hogy 2 órányi internetes böngészés után Budapesttől 250 km-re találtam olyan almaecetet, mely valóban "Mother", vagyis mindaz benne van, mely az alábbi keretes részben olvasható?

Frissítés:
Egyik vásárlónktól tudtuk meg, kapható Mediline-nál és talán Herbaházban is.
No mindegy, Bécsben tárgyaltunk, külön költséget nem jelentett a vásárlás.


Mit tartalmaz az organikus, bio (Demeter) szűretlen, pasztőrízálatlan, almaecet?
90 féle különböző anyagot. Ebből:
13 fajta carbolsav,
4 aldehid,
20 keton,
18 féle alkohol,
8 ethylacetát
kálium, magnézium, foszfor, klór, réz, vas, szilikon, fluorin.
nyomelemek
vitaminok (acetilsav, proprionsav, tejsav, A, C, E, B1, B2, B6, béta-karotén provitamin, P vitamin (bioflavonoid)
enzimeket,
aminosavak
hamút és almapektin.

Vesekő - otthoni vizelet teszt, szódabikarbóna | jomtom.hu

Vesekő - otthoni vizelet teszt, szódabikarbóna | jomtom.hu: - Google Eszköztárral küldve

Vesekő - otthoni vizelet teszt és ....



Egy másik gyakorlati példa, miért ajánlott a szódabikarbóna.
.... olcsóbb, mint kórházi kezelés, és kevésbé fájdalmas, mint a veseműtét.
Akinek gondot okoz a bikarbóna, ajánljuk a vese-izület teát. Finom és hatásos.
Az oldal tartalma jelentősen különbözik az egészségügy hivatalos álláspontjától.

Figyelmeztetés:

A leírás nem helyettesíti az orvos az orvossal való találkozást, valamint alkalmatlan betegség megelőzésére, diagnosztizálására, kezelésére és gyógyítására.


2011. augusztus 9., kedd

Energia növelő diéták

Moontiger Tai Chi - Energia növelő diéták:

Kedves érdeklődő, ezen az oldalon a saját tapasztalataimról kívánok beszámolni, és javasolni Nektek a szerintem hasznos diétákat.

Oshawa gabonakúra: Kezdők diétéja, kemény, lélekerősítő. Yangosító hatású, nagy szüksége van szervezetünknek a yang energiákra, élelmekre. Érdekes, míg a társadalom egyre Yang irányultabb, addig az étkezésünk jobbára Yin tartalmú. A lényege, hogy 10 napon keresztül csak ásványvizet, de legjobb a forrásvíz, és gabonát fogyasztunk. A gabonákat csak vízzel és sóval főzzük, és így is esszük, magában. A teljes napi étkezés ezekből tevődik össze, a mennyiség nincs korlátozva, annyit eszel, amennyi jólesik. Természetesen a folyadékfogyasztás is normális legyen 1,5-2 l naponta. Ha lehet, javaslom, Himalájából származó, emberi erővel kibányászott, szűrt sót használj, sokkal finomabb az étel, és rengeteg (72) természetes ásványi anyagot tartalmaz. Hozzávaló gabonák: rizs, barnarizs, tönkölybúza, köles, hajdina, kusz-kusz, gyógynövényes boltokban és néhány DM-ben is kaphatók. Hatása a kúrának érdekes.

2011. augusztus 8., hétfő

Ricinusolaj3, műtéti hegek, mellrák kezelése - szeliden | jomtom.hu

Ricinusolaj, műtéti hegek, mellrák kezelése - szeliden | jomtom.hu: "- Google Eszköztárral küldve"


RICINUSOLAJ ÉS A MŰTÉTI HEGEK ELTÜNTETÉSE


Mi történik a műtét után?

A ricinusolaj lerövidíti a gyógyulás idejét. Csökkenti vagy eltünteti a sebészeti beavatkozástól keletkező hegeket. Ha közvetlenül műtét után a metszésre rakja a ricinusolaj csomagot, megakadályozza a szövetek abnormális letapadását.

A tapadás alapvetően heg, szinte olyan, mint a a bőr alatti öltés.
Az izomszövet felett levő epidermis, dermis és a kötőszövet egymást takarja.
Miután a sebészeti kés felmetszi az összes réteget, a fehérvérsejtek bejutnak és elvégzik a tisztító munkát a rétegeken, hogy azok ismét egymásra kerüljenek, és ne okozzanak hegesedést. A tapadás egyben tartja a rétegeket, nem engedi azokat szabadon szétcsúzni.

Hasnyálmirigyrák | jomtom.hu

Hasnyálmirigyrák | jomtom.hu: "- Google Eszköztárral küldve"

Növényi olajok veszélyei

Tüntesse el azokat a bosszantó csontokat, kukorica, napraforgó és szójaolajjal | jomtom.hu: "- Google Eszköztárral küldve"

Tüntesse el azokat a bosszantó csontokat.....


Nemrég publikálták Gabriel Fernandes csoportjának érdekes leírását. (University of Texas) Címe: "Magas zsírtartalmú táplálkozás okozta kövérség és osteoporosis a kisérleti állatokban".

Azt gondolhattuk, hogy ez is egy szokásos kisérlet "egereket etettünk, az ipari disznózsír a napi kalóriaérték 60%-a, betegek lettek".

Az írás teljesen meglepő. A bevezetőből:

"A kukoricaolajról ismert, hogy csontvesztést, kövérséget, inzulin ellenállást okoz, rontja a glukóz toleranciát, így hasznos modellként használható az elhízás korai stádiumának, a hyperglycemia, 2-es tipusú cukorbetegség és osteoporosis tanulmányozására.