2011. június 29., szerda

YouTube - Házi kenyér készítés dagasztás nékül! A New York Times riportere jelenti.

YouTube - Házi kenyér készítés dagasztás nékül! A New York Times riportere jelenti.: "- Google Eszköztárral küldve"

Gábor edényei

Gábor edényei: "- Google Eszköztárral küldve"

Asztali kemence


Asztali tűzhely

2011. június 25., szombat

A meggy jótékony hatásai

A meggy jótékony hatásai

http://www.bien.hu/a-meggy-jotekony-hatasai,egeszseg,taplalkozas,112713?utm_source=bien.hu&utm_medium=Flyer&utm_campaign=relevant_news#1 link


A meggy talán kevésbé népszerű, mint az eper vagy a ropogós cseresznye, mégis érdemes előnyben részesítened ezt a gyümölcsöt is, hiszen számtalan jótékony hatással rendelkezik.
Savanyú de szeretjük!

A nyár során rengeteg finomabbnál finomabb gyümölccsel tehetünk egészségünkért, szépségünkért és jó közérzetünkért. A meggy talán kevésbé népszerű, mint az eper vagy a ropogós cseresznye, mégis érdemes előnyben részesítened ezt a gyümölcsöt is, hiszen számtalan jótékony hatással rendelkezik.
Bár kissé savanyú, de egészséges éppen ezért érdemes ezt a gyümölcsöt is bevonnod a mindennapok során fogyasztott gyümölcsök sorába.

Vértisztítás


A cseresznye egészségügyi előnyei

A cseresznye egészségügyi előnyei 

http://www.bien.hu/a-cseresznye-egeszsegugyi-elonyei,egeszseg,taplalkozas,112641?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=HetiNL link

Elérkezett a cseresznyeszezon is, ilyenkor lehet maximálisan kihasználni ennek a csodabogyónak az előnyeit.
Kővári Laura, 2011. június 2, csütörtök
A cseresznye nagyon finom és tápláló gyümölcs. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyeknek megvannak a maguk egészségügyi előnyei. Egyes tanulmányok szerint például a cseresznye különösen előnyös néhány daganatos betegség leküzdésében.

2011. június 24., péntek

Oregáno olaj, természetes antibiotikum, románul

Oregáno olaj, természetes antibiotikum
Uleiul de oregano - cel mai puternic antibiotic natural  
Substanta denumita Carvacol prezenta in uleiul de Oregano salbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene si anti fungale substante obtinute pe cale naturala.
Carvacol omoara parazitii de orice natura. In Mexic , cercetatorii au comparat Carvacolul din oregano cu tinidazol, un medicament prescris a trata giardia (Giardia duodenalis) . Rezultatele au aratat ca oregano este mai eficient impotriva giardiei decat Tinidazol.

2011. június 22., szerda

Egészség-étkezés-spárga

Egészség-étkezés-spárga


Megtörtént  esetek:

Anyám pépesített egy adag spárgát és 4  evőkanállal vett be belőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt  egy hónapig csinálta.
Egyébként kemo tablettákat szed a 3-as típusú  tüdőrákra.
A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten.
A  onkologus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.

2011. június 17., péntek

Mindennapi kenyerünket .recept is...| jomtom.hu

Mindennapi kenyerünket ....| jomtom.hu: "Mindennapi kenyerünk Magyarországon

Egy betanított munkás is bőven képes havi nettó 70 ezerért kenyértésztát összedobni
Vissza a cikkek menüjéhez

Mindennapi kenyerünket süssük meg magunk! Garantáltan ekkor járunk a legjobban.
Ehetjük azonnal forrón, vagy akár pár nap múlva, ilyenkor is teljes az élvezeti értéke, és nem utolsósorban tutira tudjuk, mit raktunk bele. Hogy macerás? Nem, ez nem igaz.

Földünkön a legrégebben, és azóta is a leggyakrabban fogyasztott étel minden bizonnyal a kenyér. Annyi változata van, ahány pontján feltűnik a világnak: lehet lapos, gömbölyű, hosszúkás, fehér, barna, fekete, kukoricából készült, szárított, burgonyás, töltött, teljes kiőrlésű, olajban vagy kemencében sütött. Ették minden nap az egyiptomiak, a görögök és a dél-amerikai azték birodalom lakói is. A pék-tanoncok szívesebben mennek el biztonsági őrnek vagy bolti eladónak

2011. június 9., csütörtök

Miért nem kapnak szívrohamot az állatok? | Tiszta élet!

Miért nem kapnak szívrohamot az állatok? | Tiszta élet!: "- Google Eszköztárral küldve"

Miért nem kapnak szívrohamot az állatok?

admin | 2009. szeptember 24.
Ez a cikk kapcsolódik a tegnapihoz. A szív- és érrendszeri betegségek lényegében ismeretlenek az állatok között, miközben az embereknél ez a vezető halálok. A következő felfedezés áttörést jelentett a természetes egészség terén az egész világon: az állatok saját testükben maguk állítják elő a C vitamint, amire szükség van a testük és érrendszerük ellenálló-képességét erősítő molekuláknak, az úgynevezett kollagéneknek az előállításához.
Minél több a C vitamin, annál több a kollagén, annál stabilabbak az érfalak, és annál kevesebb a szívroham. Az állatok azért kapnak igen ritkán szívrohamot, mert testükben elegendő mennyiségben állítanak elő C vitamint. Mi, emberek ebből a vitaminból egyetlen molekulát sem tudunk előállítani, ezért érrendszerünk meggyengül és kialakulnak a lerakódások.

Miért fontos a C vitamin?

Az a fránya kecske… C vitaminról

C vitamin, aszkorbinsav, természets vagy mesterséges | Tiszta élet!: "- Google Eszköztárral küldve"

Az a fránya kecske…

admin | 2009. szeptember 23.
A C vitamin fontosságáról nem lehet elégszer beszélni, főleg most, amikor az ősz beköszöntével a gyerekek visszamentek az ovodába, iskolába. Ilyenkor a nagy tömegben előkeveredik egy-két baktérium, vírus, ami megtámadja a kicsit immunrendszerét, s hazahozva otthon is bajt okozhat.
A világon szinte minden élőlény elő tudja állítani a C vitamint, de mi emberek erre sajnos nem vagyunk képesek.

C vitamin, a nyavajaűző

C vitamin, a nyavajaűző | Tiszta élet!: "C-vitamin, a nyavalyaűző

- Google Eszköztárral küldve"
link
admin | 2009. augusztus 25.
Nem tudom, te hogy vagy, de én ha meghallom Szentgyörgyi Albert nevét, büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok, mert az ő nevéhez fűződik a C-vitamin első előállítása tiszta formában, melyet az elterjedt tévhittel ellentétben nem citromból, hanem paprikából végzett, s ezért Nobel-díjjal jutalmazták.
Érdekes tény, hogy a szív- és érrendszeri betegségek lényegében ismeretlenek az állatok között, miközben az embereknél ez a vezető halálok. Pedig egyszerű a válasz. Azért nem kapnak szívrohamot az állatok, mert ők képesek arra, hogy testükben elegendő mennyiségben állítsanak elő C-vitamint, mi pedig nem. De ezzel nem vagyunk egyedül, rajtunk kívül még a tengerimalacok sem tudnak c-vitamint előállítani, de minden más állatfaj képes rá.

2011. június 2., csütörtök

Ötletek

Ötletek
A  hangyák nem szeretik az uborkát; tegyetek uborkahéjat a hangyaboly köré.                         

Ha áttetsző jégkockát akarsz, akkor előzőleg forrald fel a vizet.
A tükör gyönyörű lesz ha  White Spirittel tisztítod  (festék hígító).
Rágógumi a ruhában? Tedd egy órára a mélyhűtődbe.
A fehérneműd nem elég fehér ? Áztasd 10 percig egy szelet citrommal a meleg vízben.

2011. június 1., szerda

A pajzsmirigy betegség okai és kezelése kókuszolajjal!

A pajzsmirigy betegség okai és kezelése kókuszolajjal! 

 http://www.kokuszolaj.com/a-pajzsmirigy-betegseg-okai-es-kezelese-kokuszolajjal.html

Az egészséges pajzsmirigy és a kókuszolaj.



Sok ember szenved olyan tünetektől, mint a hideg kezek és lábak, alacsony testhőmérséklet, hidegérzékenység, állandó fázékonyság, fejfájás, álmatlanság, száraz bőr, duzzadt szemek, hajhullás, törékeny körmök, ízületi fájdalmak, székrekedés, tompa agyműködés, fáradtság, gyakori fertőzések, rekedt hang, fülcsengés, szédülés, a libidó elvesztése és súlygyarapodás, ami néha uralhatatlan.