2011. május 25., szerda

"Mennyi a feszültségem?" Ph-ról

"Mennyi a feszültségem?"Ha a krónikus betegségeket alacsony feszültségértékkel társítják, akkor joggal merül fel a kérdés: "mennyi a feszültségem?"

Az ember megmérheti testének feszültségét egy millivoltot mérő mérőműszerrel.
Mindazonáltal bonyolult a mérés, mert szervezetünkben hullámzik ez az érték. Léteznek komputeres eszközök, melyek mérik a test feszültségét és ellenállását.


Ezeket az eszközöket az 1950-es években fejlesztették. Az FDA nem engedélyezte használatukat, mégis, 1951 óta folyamatosan alkalmazzák az egész világon.

A pH a feszültség mérése. Amikor egy elektron eltűnik, azt pozitív feszültségnek nevezik. Amikor egy elektron hozzáadódik, az a negatív feszültség.
A feszültséget logaritmikus skálán alakítják át, és 1-14 pH közötti értékben mérik.


A sejtek 7,35 pH (-20 millivolt) és 7,45 pH (-25 millivolt) érték között működnek.
A sejtmembránok időszakosan elérhetik a -90 millivoltos feszültségértéket is.

2011. május 19., csütörtök

Spondylosis gyógyítása Acsalapu-val, románul

Spondylosis gyógyítása Acsalapu-val, románul


SPONDILOZA LOMBARA
Discopatia cervicala se vindeca total cu frunza de brusture
In randurile care urmeaza va prezint un tratament naturist cu ajutorul caruia m-am vindecat, dupa lungi suferinte, de discopatie cervicala. Se ia o frunza de brusture (captalan, lipan) lat. Petasites officinalis, care creste din primavara si pana toamna pe toate santurile, pe maluri de rauri si de paraie, pe sub umbra umeda, de paduri. Frunza proaspat culeasa se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal (albastru), pana cand se impregneaza bine. Se pune pe ceafa o panza subtire, peste care se aplica frunza bine scursa, peste ea se adauga o alta panza si se fixeaza bine pe ceafa. Se poate fixa si cu un batic legat la spate pentru ca frunza sa nu alunece. Se tine pana dimineata. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 4-6 zile la rand. Eu am facut acest tratament toamna, iar dupa prima noapte am putut sa-mi misc capul fara sa mai ametesc, iar frunza era subtire ca o foita de tigara. Noaptea am simtit cum efectiv ceva imi tragea boala din ceafa. Dupa sase zile eram ca nou-nascuta, nu mai aveam nici un fel de problema, nici ameteli, nici dureri. Au trecut de atunci zece ani si n-am mai avut nevoie sa merg nici macar la control medical. Acest tratament este bun si pentru spondiloza lombara si pentru reumatism. Am marea rugaminte sa publicati aceasta reteta deoarece este la indemana oricui. Nici nu va puteti inchipui cata lume sufera de spondiloza si cat de cumplite sunt efectele ei asupra starii sufletesti a bolnavului.

2011. május 14., szombat

Pi-víz, lúgos víz, oxigénes vizek, gyógyvizek és csökkentett deutérium-tartalmú víz

Bioliget: "Pi-víz, lúgos víz, oxigénes vizek, gyógyvizek és csökkentett deutérium-tartalmú víz

Szervezetünk egyik legfontosabb alkotóeleme a víz, melynek sokrétű élettani feladata van. Lehetővé teszi a tápanyagok oldását, felszívódását és szállítását, hőszabályozó szerepével biztosítja a szervezet állandó belső hőmérsékletét, szabályozza a vérnyomást, befolyásolja a vér összetételét és biztosítja a vérkeringést. A folyadékszükségletünk pótlására számos forrásvíz és ásványvíz áll rendelkezésünkre, amelyek közül néhányat itt bemutatunk.

Pi-víz - Tündérvíz: Többszörösen tisztított és baktérium-mentesített, vastalanított víz, melyet Pi-technológiával alakítanak át a szervezetünk számára legelőnyösebb formává. A Tündérvíz alapanyaga nem csípvíz, mint az általában forgalomban kapható pi-vizeknek, hanem mélyforráskútból kinyert vízből származik.

2011. május 11., szerda

Táplálkozási információk kereső, románul,

Táplálkozási információk kereső, románul,




http://www.tititudorancea.com/z/nutritie.htmkeresővel az eredeti oldalon





Efectuarea cautarii:
• Introduceti unul pana la trei cuvinte, separate prin spatii; va fi afisata lista produselor care contin cuvintele respective, indiferent de ordine;
• Textul cautat trebuie sa contina minimum trei litere; nu introduceti semne de punctuatie, exceptand cratima (-);
• Nu introduceti diacritice romanesti;
• Baza de date urmeaza grafia cu „a“ (exemplu: branza).



 NUTRIBAZA: baza de informatii nutritionale

NutriBaza este cea mai mare baza de date nutritionale in limba romana: contine peste 700.000 de informatii nutritionale, despre aprox. 6.000 de produse alimentare. Puteti afla astfel ce contin alimentele (cate vitamine, cat colesterol, cat calciu, cat magneziu, cat fier, etc. contine fiecare dintre cele 6000 de produse cuprinse in baza).

Informatiile nutritionale sunt usor de accesat, fiind disponibile numeroase tipuri de interogari:
fisa fiecarui produs alimentar, cu cantitatile de nutrienti (calciu, zinc, colesterol, vitamine etc.);
listele produselor alimentare, sortate dupa cantitatea de nutrient, cu legaturi catre fisele produselor, pentru detalii;
cautarea produselor alimentare dupa denumire, cu legaturi catre fisele produselor;
listele tuturor produselor alimentare, pe categorii, cu legaturi catre fisele produselor.

PRODUSE ALIMENTARE, DUPA CONTINUT:

2011. május 5., csütörtök

Leukémiáról - szeliden

Leukémiáról - szelídenhttp://www.jomtom.hu/leukemia_gyogymod_szeliden.html

Számtalan esetben segített a szervezet pH szintjének emelése a leukémia gyógyulásában. Egy esetben még a kemoterápiás eljárás kezdete előtt teljes gyógyulást tapasztaltak. A vér pH értékét nem kell növelni, megfelelő lúgosság esetén a test biokémiája megváltozik.

Leukémia orvosság volt egyik esetben 1/2 teáskanál szódabikarbóna és 1/2 teáskanál citromsav 1/2 pohár vízben (fél pohár, nem egész!!) naponta két alkalommal.

2011. május 2., hétfő

Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról


Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról


     Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják), a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett
     beszélni arról, hogy van más választásunk is:

     1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik. Amikor
     egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a
     kimutatható mennyiséget.