2010. november 28., vasárnap

Schüssler-só

2010. november 16., kedd

Méz és fahéj, románul

Méz és fahéj
O COMBINATIE CURATIVA
 
INTRODUCERE:
 
¬    S-a descoperit ca o combinatie de miere cu scortisoara poate vindeca majoritatea bolilor.
¬    Mierea este produsa in majoritatea tarilor lumii.
¬    Medicina alternativa Ayurvedica, precum si cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de mai multe secole.
¬    Oamenii de stiinta de astazi accepta si ei mierea ca pe un remediu Ram Ban (foarte eficient) in tratarea multor tipuri de afectiuni.
¬    Mierea poate fi utilizata in multe tipuri de afectiuni fara a avea efecte secundare.
¬    Stiinta contemporana ne spune ca desi mierea este dulce, daca se administreaza in doze corespunzatoare, ca medicament, nu va dauna pacientilor cu diabet.
¬    O revista faimoasa, Weekly World News, care apare in Canada, a publicat in editia din 17 ianuarie 1995 o lista de afectiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinatiei de miere cu scortisoara, in urma studiilor efectuate de savantii occidentali.
 
ARTRITA

2010. november 15., hétfő

100 legegészségesebb élelmiszer a főbb szervek megóvására, románul

100 legegészségesebb Élelmiszer a főbb szervek megóvására
Nutriţioniştii germani au răspunsul! Cei mai renumiţi dintre ei au stabilit care sunt cele mai sănătoase 100 de alimente ce îţi protejează principalele organe. Lista acestora a fost publicată recent în ziarul Bild din Germania şi a făcut deja furori în întreaga lume. În cazul legumelor şi fructelor se recomandă ca acestea să fie consumate proaspete sau congelate, iar plantele medicinale indicate de medicii germani trebuie administrate sub formă de infuzii, comprese sau tincturi. Vă prezentăm lista acestor alimente.

Fehér és vörös káposzta románul

Fehér és vörös káposzta
Mancati pe rupte : Varza alba si rosie
VARZA ALBA folositi-o mai ales cruda. Face cat un depozit intreg de medicamente.

* Hepatita, bolile de ficat in general o substanta continuta de catre varza, sulforafanul, stimuleaza puternic producerea in organism a unor enzime care joaca rolul de detoxifiant  al ficatului. De asemenea, consumul de varza s-a dovedit a preveni procesele de distructie celulara la nivelul ficatului, sub
actiunea factorilor infectiosi sau a celor chimici. Pentru a obtine aceste rezultate, se recomanda consumul verzei crude, sub forma de salata, de macar 3 ori pe saptamana.
       

Gyögynövénytár

Gyógynövények – Gyógyteák

GirEn/Érdekességek blog

ezzel kapcsolatos:

"Gyógynövények – Gyógyteák"
- Rheumatikus bajok - Gyógynövények – Gyógyteák (megtekintés a Google Széljegyzeten)

Natúr gyógyteák

GirEn/Érdekességek blogba

ezzel kapcsolatos: Teák (megtekintés a Google Széljegyzeten)

Tea ABC

2010. november 11., csütörtök

Hogyan gyógyít a fehér káposzta?

Hogyan gyógyít a fehér káposzta?

*A káposzta az egyik legrégibb és legelterjedtebb természetes
gyógyszerünk. Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy nagy
mennyiségben tartalmaz ként. Mint tudjuk, ez az elem a testünk minden
sejtjében megtalálható. De lássuk mi minden van még a káposztában!*

2010. november 7., vasárnap

Citrom mind tisztítószer

9 érv, hogy citromra cseréld a tisztítószereket

A citrom friss illata biztos neked is a tisztaságot juttatja az eszedbe. És ez nem csak illúzió: magas illóolaj- és savtartalmának köszönhetően a citrom a legeslegjobb természetes illatosító-, tisztító- és fertőtlenítőszer!
1. Illatosít
A citrom különleges, üde illata napokig belengi a szobát. Ehhez nem is kell mást csinálnod, mint moss meg egy-két darab citromot, helyezd őket egy tálba, esetleg egy dekoratív pohárba, tányérra vagy gyertyatartóba, és várd meg a hatást. Egy friss citrom akár 2-3 napig is onthatja magából a friss aromát, ráadásul utána még mindig használhatjuk ételbe, italba, vagy akár további háztartási teendőkhöz is.
2. Fényesíti a fémet 







2010. november 2., kedd

Étel mítoszok románul

ÉTEL  MÍTOSZOK  ROMÁNUL

Mihaela Bilic - Mituri despre alimente
Lista asta ar trebui pusa-n rama, la bucatarie, asa, ca sa o ai la indemina ori de cite ori ai dubii cind o prietena iti spune ultima moda in diete sau etichetele alimetelor te vrajesc cu efectele lor miraculoase. Doctorul Mihaela Bilic iti spune clar ce trebuie sa crezi si sa nu crezi din tot ce auzi despre hrana care-ti aduce sanatate si trup de invidiat.
ADEVARAT SAU FALS DESPRE PROTEINE

Carnea fiarta nu ingrasa?
ADEVARAT. Prin fierbere, carnea devine usor de digerat, insa trebuie pusa la fiert in apa clocotita pentru ca porii sa se inchida imediat si toate substantele nutritive sa ramina in carne, nu in apa de fiert.